Vizyon Kuyumcu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta görevinden istifa etti

Siyaset 29.04.2024 - 16:19, Güncelleme: 29.04.2024 - 16:19
 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta görevinden istifa etti

İYİ Parti Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta haftasonu yapılan kongrenin ardından sosyal medya hesabından grup başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurdu.

KORAY AYDIN’A DESTEK VERMİŞTİ Usta, yaptığı açıklamada, kısa süre içerisinde sıkıştırılan kurultay sürecinde yaptığı istişareler sonucunda Koray Aydın'ı destekleme kararı aldığını ve bunu kamuoyuyla paylaştığını belirtti. Ancak, genel başkanlık yarışında farklı bir adaya destek vermenin ardından görevine devam etmenin siyasi nezakete uygun olmayacağını ifade etti. İYİ PARTİ GRUBUNUN ÖNÜNÜ AÇTIM Aldığı kararın İYİ Parti'nin merkezde konumlanması ve parti içindeki toparlanma ihtiyacına olan inancından kaynaklandığını vurgulayan Usta, Müsavat Dervişoğlu'nun da bu ihtiyaca cevap vereceğine inandığını dile getirdi. Usta, istifasının yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmak amacıyla ivedilikle açıkladığını belirtirken, göreve getirilecek yeni arkadaşlarına şimdiden başarılar dilediğini ifade etti.   Kaynak: Gazete Gerçek
İYİ Parti Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta haftasonu yapılan kongrenin ardından sosyal medya hesabından grup başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurdu.

KORAY AYDIN’A DESTEK VERMİŞTİ
Usta, yaptığı açıklamada, kısa süre içerisinde sıkıştırılan kurultay sürecinde yaptığı istişareler sonucunda Koray Aydın'ı destekleme kararı aldığını ve bunu kamuoyuyla paylaştığını belirtti. Ancak, genel başkanlık yarışında farklı bir adaya destek vermenin ardından görevine devam etmenin siyasi nezakete uygun olmayacağını ifade etti.

İYİ PARTİ GRUBUNUN ÖNÜNÜ AÇTIM
Aldığı kararın İYİ Parti'nin merkezde konumlanması ve parti içindeki toparlanma ihtiyacına olan inancından kaynaklandığını vurgulayan Usta, Müsavat Dervişoğlu'nun da bu ihtiyaca cevap vereceğine inandığını dile getirdi. Usta, istifasının yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmak amacıyla ivedilikle açıkladığını belirtirken, göreve getirilecek yeni arkadaşlarına şimdiden başarılar dilediğini ifade etti.

 

Kaynak: Gazete Gerçek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.