Vizyon Kuyumcu

Misyon Ve Aksiyon

Gündem 26.05.2023 - 02:48, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Misyon Ve Aksiyon

İki Binli yılların başında AKP kurulurken, onlardan iktidar karşılığında; İslâm'ın yeniden yorumlanması, İsrail ile ilişkilerin en üst seviyeye getirilmesi ve Milli Görüş hareketinin bitirilmesi gibi bir görev verildi.

İki Binli yılların başında AKP kurulurken, onlardan iktidar karşılığında; İslâm'ın yeniden yorumlanması, İsrail ile ilişkilerin en üst seviyeye getirilmesi ve Milli Görüş hareketinin bitirilmesi gibi bir görev verildi.   Bunlardan: 1) Fetö ve Diyanet İşbirliği ile Dinlerarası Hoşgörü toplantıları yapıldı, Dinlerarası Parklar açıldı ve Türkçe olimpiyatları düzenlendi. Yahudi ve Hıristiyanlar ile amentümüz bir denildi. Sayın Erdoğan da; İslâm'ın güncellenmesi gerekir dedi. Bunların tamamı İslâm'ın yeniden yorumlanması için yapıldı.   2) Filistinli kardeşlerimizin her gün kanını akıtan, Mescidi Aksaya baskınlar yaparak Müslümanlara zulmeden ve bizim illerimizi kendi sınırları içinde gösterme küstahlığı gösteren terörist İsrail Devleti Başkanlarından Şimon Peres 2007 yılında ve Herzog ise bu sene (2023) TBMM de konuşturulup ayakta alkışlandı. Bu da İsrail ile ilişkileri en üst seviyeye çıkarmak içindi.   3) Tüm insanlığı Siyonizmin zulmünden kurtaracak evrensel projeleri olan tek siyasi oluşum Milli Görüş ve Milli Görüşün tek siyasi temsilcisi Saadet Partisidir.illi Görüşün TBMM de temsil edilmesi için; gurup kuracak bir kontenjan verilmesi halinde seçimlere AKP ile ortak gireceklerine dair teklife, "Partiyi kapatın, tabelayı indirin öyle gelin" denildi. Bugün HE-PAR ve diğer siyası oluşumlar kayıtsız şartsız kabul edilirken; Saadet Partisine  "Partiyi kapatın helin: denilmesi Milli Görüş Hareketini bitirmek amacına yönelikti.   Bugün en üst düzeyde kopartılan şamatanın arka planında; Siyomizmin korkulu rüyası Milli Görüşün yıllar sona TBMM de temsil hakkını elde etmiş olması yatıyor. AKP kadrosu; kendilerine ev ödevi olarak verilen, içinde itibar kazandıkları Milli Görüş Hareketini bitirme işini "Kapıları kapatın, tabelayı indirin" demek suretiyle yerine getirmeye çalışırken, TBMM’nin kapılarını onlara CHP açmış olması AKP nin hesaplarını boşa çıkarmış oldu.   Saadet Partililerin 28 Mayıs günü yapılacak olan seçimde neden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na neden destek vermeleri gerektiği şimdi daha iyi ve net anlaşılıyor olmalı.
İki Binli yılların başında AKP kurulurken, onlardan iktidar karşılığında; İslâm'ın yeniden yorumlanması, İsrail ile ilişkilerin en üst seviyeye getirilmesi ve Milli Görüş hareketinin bitirilmesi gibi bir görev verildi.

İki Binli yılların başında AKP kurulurken, onlardan iktidar karşılığında; İslâm'ın yeniden yorumlanması, İsrail ile ilişkilerin en üst seviyeye getirilmesi ve Milli Görüş hareketinin bitirilmesi gibi bir görev verildi.

 

Bunlardan:

1) Fetö ve Diyanet İşbirliği ile Dinlerarası Hoşgörü toplantıları yapıldı, Dinlerarası Parklar açıldı ve Türkçe olimpiyatları düzenlendi. Yahudi ve Hıristiyanlar ile amentümüz bir denildi. Sayın Erdoğan da; İslâm'ın güncellenmesi gerekir dedi. Bunların tamamı İslâm'ın yeniden yorumlanması için yapıldı.

 

2) Filistinli kardeşlerimizin her gün kanını akıtan, Mescidi Aksaya baskınlar yaparak Müslümanlara zulmeden ve bizim illerimizi kendi sınırları içinde gösterme küstahlığı gösteren terörist İsrail Devleti Başkanlarından Şimon Peres 2007 yılında ve Herzog ise bu sene (2023) TBMM de konuşturulup ayakta alkışlandı. Bu da İsrail ile ilişkileri en üst seviyeye çıkarmak içindi.

 

3) Tüm insanlığı Siyonizmin zulmünden kurtaracak evrensel projeleri olan tek siyasi oluşum Milli Görüş ve Milli Görüşün tek siyasi temsilcisi Saadet Partisidir.illi Görüşün TBMM de temsil edilmesi için; gurup kuracak bir kontenjan verilmesi halinde seçimlere AKP ile ortak gireceklerine dair teklife, "Partiyi kapatın, tabelayı indirin öyle gelin" denildi. Bugün HE-PAR ve diğer siyası oluşumlar kayıtsız şartsız kabul edilirken; Saadet Partisine  "Partiyi kapatın helin: denilmesi Milli Görüş Hareketini bitirmek amacına yönelikti.

 

Bugün en üst düzeyde kopartılan şamatanın arka planında; Siyomizmin korkulu rüyası Milli Görüşün yıllar sona TBMM de temsil hakkını elde etmiş olması yatıyor. AKP kadrosu; kendilerine ev ödevi olarak verilen, içinde itibar kazandıkları Milli Görüş Hareketini bitirme işini "Kapıları kapatın, tabelayı indirin" demek suretiyle yerine getirmeye çalışırken, TBMM’nin kapılarını onlara CHP açmış olması AKP nin hesaplarını boşa çıkarmış oldu.

 

Saadet Partililerin 28 Mayıs günü yapılacak olan seçimde neden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na neden destek vermeleri gerektiği şimdi daha iyi ve net anlaşılıyor olmalı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.