Vizyon Kuyumcu

Markus Gisdol Ankaragücü Karşılaşmasını Değerlendirdi

Spor 10.03.2024 - 23:41, Güncelleme: 10.03.2024 - 23:41
 

Markus Gisdol Ankaragücü Karşılaşmasını Değerlendirdi

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu hafta takımımız olan MKE Ankaragücü karşısında oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı son derece memnun kaldım.” dedi.

‘YAKLAŞIK 80 DAKİKA BOYUNCA BİZ BUNU GÖSTERDİK’ Önemli olan üç puanı elde ettiklerinin altını çizen Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol Markus, “Açıkçası bugün takım olarak çok iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Oyunu domine eden bir takım vardı sahada. Yaklaşık 80 dakika boyunca biz bunu gösterdik, oyunun kontrolü bizdeydi. Çok iyi bir şekilde agresif defans yaptık, pozisyonlara girdik ve ofansif anlamda da çok iyi işler başardık. Almış olduğumuz bu galibiyetten ve takımımın göstermiş olduğu performans beni çok mutlu etti. Tabii taraftarımızın verdiği destek inanılmazdı. Onların desteğiyle birlikte galip geldiğimiz için de ayrıca mutluyum” diye konuştu OYUNU BİRAZ DAHA BASKILI OYNAMAYA ÇALIŞTIK’ İkinci yarı başladığında bazı değişiklikler yaptığını açıklayan. Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol Markus, “ Takımımızın ihtiyacı olan o baskıyı getirdik. Aslında oyunu biraz daha baskılı oynamaya çalıştık. Hedefimiz rakibi hataya zorlamaktı, hataya da zorladıktan sonra da golü bulduk. Galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu hafta takımımız olan MKE Ankaragücü karşısında oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı son derece memnun kaldım.” dedi.

‘YAKLAŞIK 80 DAKİKA BOYUNCA BİZ BUNU GÖSTERDİK’
Önemli olan üç puanı elde ettiklerinin altını çizen Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol Markus, “Açıkçası bugün takım olarak çok iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Oyunu domine eden bir takım vardı sahada. Yaklaşık 80 dakika boyunca biz bunu gösterdik, oyunun kontrolü bizdeydi. Çok iyi bir şekilde agresif defans yaptık, pozisyonlara girdik ve ofansif anlamda da çok iyi işler başardık. Almış olduğumuz bu galibiyetten ve takımımın göstermiş olduğu performans beni çok mutlu etti. Tabii taraftarımızın verdiği destek inanılmazdı. Onların desteğiyle birlikte galip geldiğimiz için de ayrıca mutluyum” diye konuştu

OYUNU BİRAZ DAHA BASKILI OYNAMAYA ÇALIŞTIK’
İkinci yarı başladığında bazı değişiklikler yaptığını açıklayan. Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol Markus, “ Takımımızın ihtiyacı olan o baskıyı getirdik. Aslında oyunu biraz daha baskılı oynamaya çalıştık. Hedefimiz rakibi hataya zorlamaktı, hataya da zorladıktan sonra da golü bulduk. Galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.