Vizyon Kuyumcu

Bir Bardak Çay Kafede 38 TL, Yaş Çayın Kilosu 17 TL

Siyaset 15.05.2024 - 16:02, Güncelleme: 15.05.2024 - 16:02
 

Bir Bardak Çay Kafede 38 TL, Yaş Çayın Kilosu 17 TL

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yaş çay alım fiyatına tepki gösterdi.

CHP Niğde Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, TBMM’de yaptığı konuşmada, "Bir bardak çay kafede 38 lira. Yaş çayın kilosu 17 lira. Üreticiye yazık değil mi?" diyerek çay fiyatlarına tepki gösterdi. Gürer, “Geçen yıl buğdaya taban fiyat 8 bin 250 lira verildi, ardından da ton başı 1.000 lira destek verileceği söylendi. Yeni hasat dönemi geldi, hâlâ o 1.000 liralık destek verilmedi; o günkü mazotun, tohumun, ilacın, gübrenin fiyatı üzerinden düşünürseniz, o destek yok oldu gitti” diye konuştu. Kaynak: Halktv
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yaş çay alım fiyatına tepki gösterdi.

CHP Niğde Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, TBMM’de yaptığı konuşmada, "Bir bardak çay kafede 38 lira. Yaş çayın kilosu 17 lira. Üreticiye yazık değil mi?" diyerek çay fiyatlarına tepki gösterdi.

Gürer, “Geçen yıl buğdaya taban fiyat 8 bin 250 lira verildi, ardından da ton başı 1.000 lira destek verileceği söylendi. Yeni hasat dönemi geldi, hâlâ o 1.000 liralık destek verilmedi; o günkü mazotun, tohumun, ilacın, gübrenin fiyatı üzerinden düşünürseniz, o destek yok oldu gitti” diye konuştu.

Kaynak: Halktv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.