Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Evdeki Uyuşturucu Kokusu Yakayı Ele Verdi

Asayiş 27.11.2023 - 21:24, Güncelleme: 27.11.2023 - 21:24
 

Samsun’da Evdeki Uyuşturucu Kokusu Yakayı Ele Verdi

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 26 Kasım 2023 tarihinde Aranan Şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, evden gelen uyuşturucu madde içiminden kaynaklı oluşan koku ile bir kişi yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir süredir takipte olan ve çok sayıda uyuşturucu suçlarından 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.D.'nin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda şahsın Cumhuriyet Mh. Lozan Cd. 59/41 sayılı ikamette olabileceği tespit edildi.   İkamete gidildiğinde kapıyı şüphelinin kuzeni olan S.D'nin açtığı, G.D'nin içerde olmadığı, ancak içeriden uyuşturucu madde içiminden kaynaklı yoğun bir duman ve koku gelmesi üzerine talimat alınarak ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada evin farklı yerlerinden toplamda 15 adet folyoya sarılı uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca Samsun genelinde 26-27 Kasım 2023 tarihleri arasında, yapılan çalışmalarda; 8 Yıl 10 Ay Hırsızlık (1) 6 Ay Kasten Öldürme (1) suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların da aralarında bulunduğu toplam 6 aranan şahıs, 1 tabanca, 2 kuru sıkı tabanca ve 17 kesici/delici alet yakalandı.   Haber: Hakan AKGÜN
Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 26 Kasım 2023 tarihinde Aranan Şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, evden gelen uyuşturucu madde içiminden kaynaklı oluşan koku ile bir kişi yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir süredir takipte olan ve çok sayıda uyuşturucu suçlarından 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.D.'nin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda şahsın Cumhuriyet Mh. Lozan Cd. 59/41 sayılı ikamette olabileceği tespit edildi.
 

İkamete gidildiğinde kapıyı şüphelinin kuzeni olan S.D'nin açtığı, G.D'nin içerde olmadığı, ancak içeriden uyuşturucu madde içiminden kaynaklı yoğun bir duman ve koku gelmesi üzerine talimat alınarak ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada evin farklı yerlerinden toplamda 15 adet folyoya sarılı uyuşturucu madde ele geçirildi.


Ayrıca Samsun genelinde 26-27 Kasım 2023 tarihleri arasında, yapılan çalışmalarda; 8 Yıl 10 Ay Hırsızlık (1) 6 Ay Kasten Öldürme (1) suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların da aralarında bulunduğu toplam 6 aranan şahıs, 1 tabanca, 2 kuru sıkı tabanca ve 17 kesici/delici alet yakalandı.

 

Haber: Hakan AKGÜN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.