Vizyon Kuyumcu

Atakum’un Sevilen İsmi Giray Şen Atakum İçin Kolları Sıvadı

Siyaset 26.02.2024 - 01:34, Güncelleme: 26.02.2024 - 01:34
 

Atakum’un Sevilen İsmi Giray Şen Atakum İçin Kolları Sıvadı

İYİ Parti'den 6. sıra Atakum Belediyesi Meclis Üyesi olan Samsun'un sevilen ismi Giray Şen, "Atakum'u Atakum yapan, 'Atakum'un Mimarı' ünvanıyla anılan Adem Bektaş, tekrar özlenen Atakum'u halka hediye etmek için 31 Mart'ta göreve geliyor" dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Adem Bektaş'ın, 2004-2009 yılları arasında yapmış olduğu Atakum Belediye Başkanlığı görevinde şehirde gözle görülür ve uzun yıllar şehre hizmet edecek projeler ve yapıları ortaya koyduğunu dile getiren Giray Şen, "Sayın Adem Bektaş'ın ekibinde yer almam ve meclis üyeliğine aday olma teklifine gözüm kapalı kabul ettim. Bektaş'ın Atakum için büyük bir fırsat ve büyük bir şans olduğunu biliyorum. Siyaset düşünmüyordum ama Bektaş varsa yokum demek Atakum'a ihanet olurdu" dedi. Adem Bektaş'ın çıkmış olduğu bu yolda seçim sloganı olan "Ataku'mun Mimarı" sloganı ona mesleği olan mimarlık dolayı konulmuş bir ünvan ve belirlenmiş bir slogan olmadığını dile getiren Şen, "Bugün biz Adem Bektaş'a 'Atakum'un Mimarı' diyebiliyorsak bunda geçmiş yıllarda yaptığı hizmetlerin katkısı vardır. Bizlerde belediye meclis üyesi listesi olarak şehrin en geniş ve en kapsamlı listesi ile seçime giriyoruz. Atakum’un her noktasını kucaklayan bir ekibimiz var. Seçimden sonra da gerek başkanımız ve gerekse biz meclis üyeleri olarak şehrin her yerinde olacağız. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. Bundan önce olduğu gibi 31 Mart tarihinden sonra da tüm ekip sahada olacaktır" diye konuştu. Giray Şen Kimdir: İlk ve orta öğrenimini Samsun'un Terme İlçesinde tamamladı. Ondokuzmayıs Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünden mezun olup, üç senelik bankacılık deneyiminin ardından son 12 yıldır kendi işletmesini işletmektedir. Üniversite yıllarında Ondokuzmayıs Üniversitesi öğrenci konseyi Başkanlığı görevinin yanı sıra öğrencilik yıllarında katıldığı sempozyum ve kongrelerde aldığı dereceleri bulunmaktadır. İki dönem Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkan Vekilliği görevini yürütmüştür. Hala Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır. Asrın İş İnsanları Derneği Samsun Şubesi Kurumsal İlişkiler ve Medya Başkanlığı yapmakta Atakum Şehir Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır. 25 yıldır atakumda ikamet etmekte olan Giray Şen, Memur bir ailenin iki evladından birisidir. Ayşen Giray ile evli olan Şen'in iki kız çocuğu vardır.
İYİ Parti'den 6. sıra Atakum Belediyesi Meclis Üyesi olan Samsun'un sevilen ismi Giray Şen, "Atakum'u Atakum yapan, 'Atakum'un Mimarı' ünvanıyla anılan Adem Bektaş, tekrar özlenen Atakum'u halka hediye etmek için 31 Mart'ta göreve geliyor" dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Adem Bektaş'ın, 2004-2009 yılları arasında yapmış olduğu Atakum Belediye Başkanlığı görevinde şehirde gözle görülür ve uzun yıllar şehre hizmet edecek projeler ve yapıları ortaya koyduğunu dile getiren Giray Şen, "Sayın Adem Bektaş'ın ekibinde yer almam ve meclis üyeliğine aday olma teklifine gözüm kapalı kabul ettim. Bektaş'ın Atakum için büyük bir fırsat ve büyük bir şans olduğunu biliyorum. Siyaset düşünmüyordum ama Bektaş varsa yokum demek Atakum'a ihanet olurdu" dedi.

Adem Bektaş'ın çıkmış olduğu bu yolda seçim sloganı olan "Ataku'mun Mimarı" sloganı ona mesleği olan mimarlık dolayı konulmuş bir ünvan ve belirlenmiş bir slogan olmadığını dile getiren Şen, "Bugün biz Adem Bektaş'a 'Atakum'un Mimarı' diyebiliyorsak bunda geçmiş yıllarda yaptığı hizmetlerin katkısı vardır. Bizlerde belediye meclis üyesi listesi olarak şehrin en geniş ve en kapsamlı listesi ile seçime giriyoruz. Atakum’un her noktasını kucaklayan bir ekibimiz var. Seçimden sonra da gerek başkanımız ve gerekse biz meclis üyeleri olarak şehrin her yerinde olacağız. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. Bundan önce olduğu gibi 31 Mart tarihinden sonra da tüm ekip sahada olacaktır" diye konuştu.

Giray Şen Kimdir:

İlk ve orta öğrenimini Samsun'un Terme İlçesinde tamamladı.

Ondokuzmayıs Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünden mezun olup, üç senelik bankacılık deneyiminin ardından son 12 yıldır kendi işletmesini işletmektedir.

Üniversite yıllarında Ondokuzmayıs Üniversitesi öğrenci konseyi Başkanlığı görevinin yanı sıra öğrencilik yıllarında katıldığı sempozyum ve kongrelerde aldığı dereceleri bulunmaktadır.

İki dönem Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkan Vekilliği görevini yürütmüştür.

Hala Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır.

Asrın İş İnsanları Derneği Samsun Şubesi Kurumsal İlişkiler ve Medya Başkanlığı yapmakta

Atakum Şehir Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır.

25 yıldır atakumda ikamet etmekte olan Giray Şen, Memur bir ailenin iki evladından birisidir.

Ayşen Giray ile evli olan Şen'in iki kız çocuğu vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.