Vizyon Kuyumcu

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Vatandaşın Taleplerini Dinledi!

Samsun 11.10.2023 - 22:45, Güncelleme: 11.10.2023 - 22:45
 

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Vatandaşın Taleplerini Dinledi!

Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, haftanın ilk iş gününe vatandaşların taleplerini dinleyerek başladı.

Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, haftanın ilk iş gününde vatandaşları makamında ağırladı. Kılıç vatandaşın sorun, talep ve önerilerini dinleyerek not aldı ve çözüm konusunda da istişarelerde bulundu.   GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR Her hafta düzenlenen halk gününe devam ederek, vatandaşlarla buluşan Başkan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hemşehrilerimizin sevgisi gücümüze güç katıyor. Yağmurun bereketiyle güzel bir haftaya onların samimi enerjisiyle başladık. Terme’miz için el ele gönül gönüle hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, haftanın ilk iş gününe vatandaşların taleplerini dinleyerek başladı.

Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç, haftanın ilk iş gününde vatandaşları makamında ağırladı. Kılıç vatandaşın sorun, talep ve önerilerini dinleyerek not aldı ve çözüm konusunda da istişarelerde bulundu.

 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR
Her hafta düzenlenen halk gününe devam ederek, vatandaşlarla buluşan Başkan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hemşehrilerimizin sevgisi gücümüze güç katıyor. Yağmurun bereketiyle güzel bir haftaya onların samimi enerjisiyle başladık. Terme’miz için el ele gönül gönüle hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.