Vizyon Kuyumcu

Hasan Aksoy, ‘Türk Milleti Bu Oyuna Bir Daha Düşmez’

Siyaset 13.05.2025 - 10:36, Güncelleme: 13.05.2025 - 10:36
 

Hasan Aksoy, ‘Türk Milleti Bu Oyuna Bir Daha Düşmez’

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, yeniden gündeme gelen açılım benzeri süreçlere sert tepki göstererek, “Türk milleti bu oyuna bir daha gelmeyecek, bedeli ne olursa olsun direneceğiz” dedi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, PKK'nın silah bırakma açıklaması ve son siyasi gelişmeler üzerine sert açıklamalarda bulundu. Aksoy, açılım sürecine benzer girişimlerin yeniden gündeme getirilmesini eleştirerek, “Milletin aklıyla alay ediyorlar. Türk milleti bu kabusları bir kez daha yaşamayacak” dedi. “NE VERİLDİ, NE ALINDI BİLİNMİYOR” 2002’den bu yana terörle mücadele sürecinde devletin ciddi zafiyet gösterdiğini savunan Aksoy, “Suriye'de bir terör devleti kuruldu. PKK, sözde feshedildi ama ardından KCK, PYD, KKK gibi farklı isimlerle faaliyetlerine devam etti. Bu filmin sonu yine aynı olacak” ifadelerini kullandı. “TÜRK MİLLETİ BU SENARYOLARA GEÇİT VERMEZ” Açılım sürecinin daha önce büyük zararlar verdiğini hatırlatan Aksoy, “Bu girişimlerin tekrar gündeme taşınması Türk milletine ihanettir. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor, gazilerimiz üzgün. Bu millete bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yok” diye konuştu. “ANAYASA TARTIŞMALARI DA TEHLİKELİ BİR SÜRECİN HABERCİSİ” İktidarın, anayasanın 42. ve 66. maddelerini değiştirme niyeti taşıdığını ileri süren Aksoy, “Bu girişimlere karşı bedeli ne olursa olsun direneceğiz” dedi. “GENEL BAŞKANIMIZ DİK DURUŞUNU SÜRDÜRÜYOR” İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun sürece karşı net bir duruş sergilediğini belirten Aksoy, “Genel Başkanımız çarşamba günü saat 12.00’de Ankara Lozan Parkı’nda grup toplantısını yapacak ve bu yanlış politikaları tüm Türkiye’ye haykıracak” dedi. Haber: Sezer SEZER
İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, yeniden gündeme gelen açılım benzeri süreçlere sert tepki göstererek, “Türk milleti bu oyuna bir daha gelmeyecek, bedeli ne olursa olsun direneceğiz” dedi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, PKK'nın silah bırakma açıklaması ve son siyasi gelişmeler üzerine sert açıklamalarda bulundu. Aksoy, açılım sürecine benzer girişimlerin yeniden gündeme getirilmesini eleştirerek, “Milletin aklıyla alay ediyorlar. Türk milleti bu kabusları bir kez daha yaşamayacak” dedi.

“NE VERİLDİ, NE ALINDI BİLİNMİYOR”
2002’den bu yana terörle mücadele sürecinde devletin ciddi zafiyet gösterdiğini savunan Aksoy, “Suriye'de bir terör devleti kuruldu. PKK, sözde feshedildi ama ardından KCK, PYD, KKK gibi farklı isimlerle faaliyetlerine devam etti. Bu filmin sonu yine aynı olacak” ifadelerini kullandı.

“TÜRK MİLLETİ BU SENARYOLARA GEÇİT VERMEZ”
Açılım sürecinin daha önce büyük zararlar verdiğini hatırlatan Aksoy, “Bu girişimlerin tekrar gündeme taşınması Türk milletine ihanettir. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor, gazilerimiz üzgün. Bu millete bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yok” diye konuştu.

“ANAYASA TARTIŞMALARI DA TEHLİKELİ BİR SÜRECİN HABERCİSİ”
İktidarın, anayasanın 42. ve 66. maddelerini değiştirme niyeti taşıdığını ileri süren Aksoy, “Bu girişimlere karşı bedeli ne olursa olsun direneceğiz” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZ DİK DURUŞUNU SÜRDÜRÜYOR”
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun sürece karşı net bir duruş sergilediğini belirten Aksoy, “Genel Başkanımız çarşamba günü saat 12.00’de Ankara Lozan Parkı’nda grup toplantısını yapacak ve bu yanlış politikaları tüm Türkiye’ye haykıracak” dedi.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.