Vizyon Kuyumcu

Samsunlu Raketten Büyük Zafer: 2 Şampiyonluk, 1 İkincilik

Spor 20.05.2026 - 17:06, Güncelleme: 20.05.2026 - 17:06
 

Samsunlu Raketten Büyük Zafer: 2 Şampiyonluk, 1 İkincilik

Konya’da düzenlenen Okul Sporları İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Samsun ekipleri iki Türkiye şampiyonluğu ve bir Türkiye ikinciliği elde ederek büyük başarı kazandı.

Konya’da 17-18 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Samsun’u temsil eden takımlar önemli dereceler elde ederek gurur yaşattı. Şampiyonada mücadele eden Samsun ekipleri, iki Türkiye şampiyonluğu ve bir Türkiye ikinciliği kazanarak büyük başarıya imza attı. Turnuvada mücadele eden İlkadım 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu Yıldız Kız Takımı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı organizasyonda İlkadım-Samsun Özel Eğitim Meslek Lisesi Genç Kız Takımı da üstün performans sergileyerek Türkiye Şampiyonluğu kupasını Samsun’a getirdi. Şampiyonanın dikkat çeken bir diğer başarısı ise İlkadım-Samsun Özel Eğitim Meslek Lisesi Genç Erkek Takımı’ndan geldi. Başarılı sporcular, turnuvayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı. Elde edilen dereceler, hem Samsun spor camiasında hem de özel eğitim alanında büyük sevinç oluşturdu. Öğrencilerin azmi, disiplinli çalışmaları ve öğretmenlerinin desteğiyle gelen başarı, işitme engelli bireylerin sporda ne kadar önemli başarılara imza atabileceğini bir kez daha gösterdi. Yetkililer, sporcuları ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek, Samsun’un spor alanındaki başarılarının artarak devam edeceğini ifade etti. Haber: Serkan TÜTÜK
Konya’da düzenlenen Okul Sporları İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Samsun ekipleri iki Türkiye şampiyonluğu ve bir Türkiye ikinciliği elde ederek büyük başarı kazandı.

Konya’da 17-18 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Samsun’u temsil eden takımlar önemli dereceler elde ederek gurur yaşattı. Şampiyonada mücadele eden Samsun ekipleri, iki Türkiye şampiyonluğu ve bir Türkiye ikinciliği kazanarak büyük başarıya imza attı.

Turnuvada mücadele eden İlkadım 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu Yıldız Kız Takımı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı organizasyonda İlkadım- Samsun Özel Eğitim Meslek Lisesi Genç Kız Takımı da üstün performans sergileyerek Türkiye Şampiyonluğu kupasını Samsun’a getirdi.

Şampiyonanın dikkat çeken bir diğer başarısı ise İlkadım- Samsun Özel Eğitim Meslek Lisesi Genç Erkek Takımı’ndan geldi. Başarılı sporcular, turnuvayı Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Elde edilen dereceler, hem Samsun spor camiasında hem de özel eğitim alanında büyük sevinç oluşturdu. Öğrencilerin azmi, disiplinli çalışmaları ve öğretmenlerinin desteğiyle gelen başarı, işitme engelli bireylerin sporda ne kadar önemli başarılara imza atabileceğini bir kez daha gösterdi.

Yetkililer, sporcuları ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek, Samsun’un spor alanındaki başarılarının artarak devam edeceğini ifade etti.

Haber: Serkan TÜTÜK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.