Vizyon Kuyumcu

Samsun'daki Çete Kaplan Tarzı Örgütlenmiş!

Asayiş 26.10.2023 - 01:01, Güncelleme: 26.10.2023 - 01:01
 

Samsun'daki Çete Kaplan Tarzı Örgütlenmiş!

Süleyman Soylu döneminde Samsun sokaklarında silah sesleri eksik olmazken, Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasının ardından Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bahçepınar ile sokaklar sessizliğe büründü.

SAMSUN'DA NARKO TERÖRİZM Türkiye son yıllarda narko terörizmle karşı karşıya kaldı. Narko terörizm ülke genelinde olduğu gibi Samsun'da da yoğun şekilde hissedildi. Samsun'da 15-16 kişilik grupların bir kişiye silahlı saldırı düzenlemesi, sokak ortasında silah kabzalarıyla darp edilerek öldürülen insanlar, kafeteryaların yakılması, kahvehane baskınlarıyla öldürülen insanlar gibi pek çok olay Samsun'un suç şehri olarak anılmasına neden oldu.   ATAMALAR SAMSUN'A NEFES ALDIRDI Yerlikaya'nın Samsun Emniyetinin başına Arıbaş'ı jandarmanın başına Bahçepınar’ı atamasıyla, hem polisin hemde jandarmanın suç ve suçluya karşı yapmış oldukları operasyonlar sonucu Samsun'da sokak yapılanmalarının adeta inlerine çekildiği görüldü. İnsanların gündüz dahi sokaklarda gezmeye korktuğu bir şehir haline gelen Samsun'da son aylardaki başarılı operasyonlarla vatandaşın devlete güveni arttı. Günaşırı sokaklarda uyuşturucu hesaplaşmalarından insanlar öldürülürken, aylardır Samsun sokaklarında silah sesleri duyulmuyor.   SAMSUN ARTIK 3. SAYFA HABERLERİNE KONU OLMUYOR Türkiye'de yayın yapan gazetelerin 3. sayfa haberlerinin manşetleri çoğunlukla Samsun'daki asayiş haberleriyle doldurulurken, son aylarda Samsun'dan asayiş olaylarının azaldığı, gazetelerin 3. sayfa haberlerinden dahi gözlenebiliyor. Seçimlerden sonra uyuşturucudan kaynaklı olduğu düşünülen gaddarca adam öldürme olaylarına artık rastlanılmazken, Samsun'da artık kırsal bölgelerde arazi anlaşmazlıklarından ve yine ağırlıklı olarak kırsal bölgelerde namus meselesinden kaynaklı silahlı eylemlerin yaşandığı gözleniyor.   SAMSUN'DAKİ ÇETENİN ÇÖKERTİLMESİ İSTENİYOR Ankara'da Kaplan Çetesi olarak bilinen ve çetenin lideri olan Ayhan Bora Kaplan'a yapılan operasyonun ülkedeki çeteleri ürküttü. Son yıllarda tıpkı Ankara'da örgütlenen Ayhan Bora Kaplan gibi her ilde bir çete yapılanmasının oluştuğu, bu çetelerin arkalarını siyasilere dayadığı, polis, jandarma ve adliyeden güç aldıkları ileri sürülüyor. Kaplan operasyonuyla tüm illerdeki Kaplan tarzı örgütlenen çetelerin kendilerini gizleme eylemine girdikleri belirtiliyor. Vatandaşlar tıpkı Kaplan gibi Samsun'da örgütlenen ve tüm şehrin bildiği ama bu zamana kadar korkudan sesini çıkaramadığı çete yapılanmasının da artık çökertilmesini istiyor.   HABER: BERAT GONCA
Süleyman Soylu döneminde Samsun sokaklarında silah sesleri eksik olmazken, Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasının ardından Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bahçepınar ile sokaklar sessizliğe büründü.

SAMSUN'DA NARKO TERÖRİZM
Türkiye son yıllarda narko terörizmle karşı karşıya kaldı. Narko terörizm ülke genelinde olduğu gibi Samsun'da da yoğun şekilde hissedildi. Samsun'da 15-16 kişilik grupların bir kişiye silahlı saldırı düzenlemesi, sokak ortasında silah kabzalarıyla darp edilerek öldürülen insanlar, kafeteryaların yakılması, kahvehane baskınlarıyla öldürülen insanlar gibi pek çok olay Samsun'un suç şehri olarak anılmasına neden oldu.

 

ATAMALAR SAMSUN'A NEFES ALDIRDI
Yerlikaya'nın Samsun Emniyetinin başına Arıbaş'ı jandarmanın başına Bahçepınar’ı atamasıyla, hem polisin hemde jandarmanın suç ve suçluya karşı yapmış oldukları operasyonlar sonucu Samsun'da sokak yapılanmalarının adeta inlerine çekildiği görüldü. İnsanların gündüz dahi sokaklarda gezmeye korktuğu bir şehir haline gelen Samsun'da son aylardaki başarılı operasyonlarla vatandaşın devlete güveni arttı. Günaşırı sokaklarda uyuşturucu hesaplaşmalarından insanlar öldürülürken, aylardır Samsun sokaklarında silah sesleri duyulmuyor.

 

SAMSUN ARTIK 3. SAYFA HABERLERİNE KONU OLMUYOR
Türkiye'de yayın yapan gazetelerin 3. sayfa haberlerinin manşetleri çoğunlukla Samsun'daki asayiş haberleriyle doldurulurken, son aylarda Samsun'dan asayiş olaylarının azaldığı, gazetelerin 3. sayfa haberlerinden dahi gözlenebiliyor. Seçimlerden sonra uyuşturucudan kaynaklı olduğu düşünülen gaddarca adam öldürme olaylarına artık rastlanılmazken, Samsun'da artık kırsal bölgelerde arazi anlaşmazlıklarından ve yine ağırlıklı olarak kırsal bölgelerde namus meselesinden kaynaklı silahlı eylemlerin yaşandığı gözleniyor.

 

SAMSUN'DAKİ ÇETENİN ÇÖKERTİLMESİ İSTENİYOR
Ankara'da Kaplan Çetesi olarak bilinen ve çetenin lideri olan Ayhan Bora Kaplan'a yapılan operasyonun ülkedeki çeteleri ürküttü. Son yıllarda tıpkı Ankara'da örgütlenen Ayhan Bora Kaplan gibi her ilde bir çete yapılanmasının oluştuğu, bu çetelerin arkalarını siyasilere dayadığı, polis, jandarma ve adliyeden güç aldıkları ileri sürülüyor. Kaplan operasyonuyla tüm illerdeki Kaplan tarzı örgütlenen çetelerin kendilerini gizleme eylemine girdikleri belirtiliyor. Vatandaşlar tıpkı Kaplan gibi Samsun'da örgütlenen ve tüm şehrin bildiği ama bu zamana kadar korkudan sesini çıkaramadığı çete yapılanmasının da artık çökertilmesini istiyor.

 

HABER: BERAT GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.