Vizyon Kuyumcu

Samsun'da Uyuşturucuyla Anılan Aday Konuşuluyor!

Siyaset 11.03.2024 - 01:04, Güncelleme: 11.03.2024 - 01:09
 

Samsun'da Uyuşturucuyla Anılan Aday Konuşuluyor!

Samsun'da siyaset bu iddia ile çalkalanıyor. Vatandaşların fısıltı şeklinde dillendirdiği iddialara göre, Samsun'da AK Partili bir ilçe belediye başkan adayının Hollanda ile uyuşturucu bağlantısı olduğu öne sürülüyor.

AK PARTİ ÖZTÜRK'ÜN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ AK Parti bu zamana kadar girdiği tüm seçimlerde organize suç örgütü (OSÖ) lideri Galip Öztürk'ün adamlarına milletvekili ve belediye başkan olmaları için kontenjan verdiği kamuoyunda biliniyordu. 31 Mart da yapılacak olan yerel seçimlerde de OSÖ lideri Galip Öztürk ile bağlantılı birçok isim Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi'nden aday adaylık başvurusu yapmıştı. AK Parti, Galip Öztürk ile ismi anılan hiç bir ismi aday göstermedi. Bu tablo AK Parti'nin çetelerle arasına mesafe koyduğu öngörüsüne neden olmuştu. HOLLANDA UYUŞTURUCU BAĞLANTISI OLAN ADAY İDDİASI! Adaylık sürecinde tüm gözler Galip Öztürk ile bağlantılı isimlerin AK Parti tarafından aday yapılıp yapılmayacağına çevrilmişken, Samsun'un önemli ilçelerinden birinden Hollanda ile uyuşturucu bağlantısı olduğu dile getirilen bir ismin belediye başkan adayı yapıldığı iddiaları ile tüm şehir çalkalanıyor. Vatandaşlar uyuşturucuyla bağlantılı olduğu iddia edilen belediye başkan adayını konuşuyor. ADAYIN SEÇİM ÇALIŞMALARINA TEFECİ DESTEĞİ! Samsun'un önemli ilçelerinden birinden aday gösterildiği dile getirilen belediye başkan adayının seçim çalışmalarında ise o ilçede tefecilik yapmalarıyla nam salmış bir aile ile seçim çalışması yürüttüğü öne sürülüyor. Uyuşturucuyla anılan adayın ilçedeki seçim çalışmalarına destek olduğu iddia edilen aileye geçtiğimiz aylarda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın bilgisi dahilinde tefeci operasyonu yapıldığı belirtiliyor. ADAYA KİM REFERANS OLDU? Söz konusu adayın AK Parti'den aday adaylık başvurusu yapmadığı ama son anda başvurusu dahi yokken aday yapılması kafalarda soru işareti bırakıyor. Belediye başkan adayına kimin referans olduğu ve AK Parti'den aday yapıldığı merak ediliyor. Uyuşturucuyla anılan ismin aday olduğu ilçede diğer adayların seçim çalışmalarına mafyatik yollarla engellenme çalışmaları içerisine girilmesinden korkuluyor. Söz konusu adayın rakibi adayların seçim afişlerine ve seçim araçlarına saldırılar yapılmasından endişe ediliyor. Haber: Berat GONCA
Samsun'da siyaset bu iddia ile çalkalanıyor. Vatandaşların fısıltı şeklinde dillendirdiği iddialara göre, Samsun'da AK Partili bir ilçe belediye başkan adayının Hollanda ile uyuşturucu bağlantısı olduğu öne sürülüyor.

AK PARTİ ÖZTÜRK'ÜN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ
AK Parti bu zamana kadar girdiği tüm seçimlerde organize suç örgütü (OSÖ) lideri Galip Öztürk'ün adamlarına milletvekili ve belediye başkan olmaları için kontenjan verdiği kamuoyunda biliniyordu. 31 Mart da yapılacak olan yerel seçimlerde de OSÖ lideri Galip Öztürk ile bağlantılı birçok isim Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi'nden aday adaylık başvurusu yapmıştı. AK Parti, Galip Öztürk ile ismi anılan hiç bir ismi aday göstermedi. Bu tablo AK Parti'nin çetelerle arasına mesafe koyduğu öngörüsüne neden olmuştu.

HOLLANDA UYUŞTURUCU BAĞLANTISI OLAN ADAY İDDİASI!
Adaylık sürecinde tüm gözler Galip Öztürk ile bağlantılı isimlerin AK Parti tarafından aday yapılıp yapılmayacağına çevrilmişken, Samsun'un önemli ilçelerinden birinden Hollanda ile uyuşturucu bağlantısı olduğu dile getirilen bir ismin belediye başkan adayı yapıldığı iddiaları ile tüm şehir çalkalanıyor. Vatandaşlar uyuşturucuyla bağlantılı olduğu iddia edilen belediye başkan adayını konuşuyor.

ADAYIN SEÇİM ÇALIŞMALARINA TEFECİ DESTEĞİ!
Samsun'un önemli ilçelerinden birinden aday gösterildiği dile getirilen belediye başkan adayının seçim çalışmalarında ise o ilçede tefecilik yapmalarıyla nam salmış bir aile ile seçim çalışması yürüttüğü öne sürülüyor. Uyuşturucuyla anılan adayın ilçedeki seçim çalışmalarına destek olduğu iddia edilen aileye geçtiğimiz aylarda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın bilgisi dahilinde tefeci operasyonu yapıldığı belirtiliyor.

ADAYA KİM REFERANS OLDU?
Söz konusu adayın AK Parti'den aday adaylık başvurusu yapmadığı ama son anda başvurusu dahi yokken aday yapılması kafalarda soru işareti bırakıyor. Belediye başkan adayına kimin referans olduğu ve AK Parti'den aday yapıldığı merak ediliyor. Uyuşturucuyla anılan ismin aday olduğu ilçede diğer adayların seçim çalışmalarına mafyatik yollarla engellenme çalışmaları içerisine girilmesinden korkuluyor. Söz konusu adayın rakibi adayların seçim afişlerine ve seçim araçlarına saldırılar yapılmasından endişe ediliyor.

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.