Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Uyuşturucuya İlginç Zula, Teybin İçinden Çıktı

Asayiş 30.03.2026 - 14:01, Güncelleme: 30.03.2026 - 14:04
 

Samsun’da Uyuşturucuya İlginç Zula, Teybin İçinden Çıktı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin durdurduğu araçta, uyuşturucu maddenin teybin arkasına saklandığı ortaya çıkarıldı.

Samsun’da şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada, uyuşturucunun araç teybine gizlendiği ortaya çıkarıldı. Olayla bağlantılı 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sırasında dikkat çeken bir olayı ortaya çıkardı. İlkadım ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan detaylı aramada, uyuşturucu maddenin aracın teybinin arka kısmına özel olarak gizlendiği tespit edildi. Polis ekiplerinin titiz incelemesi sonucu gizli bölme ortaya çıkarıldı. 52 GRAM SENTETİK MADDE ELE GEÇİRİLDİ Yapılan aramalarda toplam 52 gram fubinaca (sentetik kannabinoid hammaddesi) ele geçirildi. Ele geçirilen maddenin piyasaya sürülmeden önce yakalandığı öğrenildi. 3 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen T.Ş. (34), Ö.K. (24), Y.E.A. (31) isimli 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Polis ekiplerinin dikkati sayesinde ortaya çıkarılan olay, uyuşturucu ticaretinde kullanılan gizleme yöntemlerinin ne kadar farklılaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin durdurduğu araçta, uyuşturucu maddenin teybin arkasına saklandığı ortaya çıkarıldı.

Samsun’da şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada, uyuşturucunun araç teybine gizlendiği ortaya çıkarıldı. Olayla bağlantılı 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sırasında dikkat çeken bir olayı ortaya çıkardı.

İlkadım ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan detaylı aramada, uyuşturucu maddenin aracın teybinin arka kısmına özel olarak gizlendiği tespit edildi. Polis ekiplerinin titiz incelemesi sonucu gizli bölme ortaya çıkarıldı.

52 GRAM SENTETİK MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan aramalarda toplam 52 gram fubinaca (sentetik kannabinoid hammaddesi) ele geçirildi. Ele geçirilen maddenin piyasaya sürülmeden önce yakalandığı öğrenildi.

3 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen T.Ş. (34), Ö.K. (24), Y.E.A. (31) isimli 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Polis ekiplerinin dikkati sayesinde ortaya çıkarılan olay, uyuşturucu ticaretinde kullanılan gizleme yöntemlerinin ne kadar farklılaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.