Samsun’da Narkotik Operasyonu: 3 İlçede Zehir Tacirlerine Darbe
Samsun’da Narkotik Operasyonu: 3 İlçede Zehir Tacirlerine Darbe
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ilçede eş zamanlı operasyon düzenleyerek çok miktarda uyuşturucu madde, silah ve nakit para ele geçirdi. 7 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ilçede eş zamanlı operasyon düzenleyerek çok miktarda uyuşturucu madde, silah ve nakit para ele geçirdi. 7 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. İlkadım, Tekkeköy ve Havza ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.
ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Operasyon kapsamında şüphelilerin üzerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda: 3.474 adet sentetik ecza, 220,59 gram metamfetamin, 22,4 gram esrar, 18,3 ml fubinaca, 2,31 gram sentetik kannabinoid, 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 50 adet fişek, Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 18 bin 620 TL nakit para ele geçirildi.
7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Eş zamanlı baskınlarda gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Yetkililer, uyuşturucuya karşı kararlı mücadele mesajı verdi.
“UYUŞTURUCUYA SIFIR TOLERANS”
Samsun Emniyet Müdürlüğü, yapılan operasyonların süreceğini belirterek, “Uyuşturucuya sıfır tolerans! Geleceğimizi korumaya kararlıyız” ifadeleriyle kamuoyuna çağrıda bulundu.
SAMSUN’DA NARKOTİK DENETİMLER SÜRÜYOR
Son yıllarda uyuşturucu ile mücadelede önemli operasyonlara imza atan Samsun polisi, kent genelinde gençlerin korunması ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

