Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Muhtarlardan Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a sızıntı şikayeti

Asayiş 15.09.2023 - 01:27, Güncelleme: 15.09.2023 - 01:27
 

Samsun’da Muhtarlardan Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a sızıntı şikayeti

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, mahalle muhtarlarıyla geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek uyuşturucuyla mücadele konusunda emniyete yardımcı olma talebine, muhtarların isim verdiklerinde sızıntı olduğu ve torbacılarla karşı karşıya kaldıkları şikayetiyle karşılaştı.

Ağustos ayında Samsun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ahmet Arıbaş, göreve gelir gelmez uyuşturucuya savaş açtı. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Arıbaş, mahalle muhtarlarından sorumlu oldukları mahallelerde uyuşturucuyla bağlantılı olduğunu düşündükleri isimleri emniyete bildirmelerini istedi.   Arıbaş'ın bu talebi üzerine söz alan bazı muhtarların, "Daha önceki yetkililerde bizden isim istedi ve isimler verdik. Verdiğimiz isimlere bir işlem yapılmadığı gibi isim verdiğimizde ortaya çıktı ve torbacılarla başımız sıkıntıya kaldı" diyerek, emniyet içerisinde sızıntı olduğu imasında bulundukları öğrenildi.   Emniyet Müdürü Arıbaş, bu iddiaları ciddiye aldığını ve emniyet içerisinde gerekli incelemeyi yapacağı sözünü muhtarlara ilettiği ifade edildi. Muhtarlara uyuşturucunun en yoğun olduğu Canik bölgesi ve İlkadım İlçesi'nin üst mahallerinde uyuşturucu illetinin bitirilmesi için yoğun çalışma başlanacağı sözü verdiği bildirildi.   Arıbaş'ın muhtarla yapılan toplantının ardından Narkotik Şube Müdürlüğü'ne uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmaların hızlandırılması talimatı verdiği kaydedildi.   Haber: Berat GONCA
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, mahalle muhtarlarıyla geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek uyuşturucuyla mücadele konusunda emniyete yardımcı olma talebine, muhtarların isim verdiklerinde sızıntı olduğu ve torbacılarla karşı karşıya kaldıkları şikayetiyle karşılaştı.

Ağustos ayında Samsun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ahmet Arıbaş, göreve gelir gelmez uyuşturucuya savaş açtı. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Arıbaş, mahalle muhtarlarından sorumlu oldukları mahallelerde uyuşturucuyla bağlantılı olduğunu düşündükleri isimleri emniyete bildirmelerini istedi.

 

Arıbaş'ın bu talebi üzerine söz alan bazı muhtarların, "Daha önceki yetkililerde bizden isim istedi ve isimler verdik. Verdiğimiz isimlere bir işlem yapılmadığı gibi isim verdiğimizde ortaya çıktı ve torbacılarla başımız sıkıntıya kaldı" diyerek, emniyet içerisinde sızıntı olduğu imasında bulundukları öğrenildi.

 

Emniyet Müdürü Arıbaş, bu iddiaları ciddiye aldığını ve emniyet içerisinde gerekli incelemeyi yapacağı sözünü muhtarlara ilettiği ifade edildi. Muhtarlara uyuşturucunun en yoğun olduğu Canik bölgesi ve İlkadım İlçesi'nin üst mahallerinde uyuşturucu illetinin bitirilmesi için yoğun çalışma başlanacağı sözü verdiği bildirildi.

 

Arıbaş'ın muhtarla yapılan toplantının ardından Narkotik Şube Müdürlüğü'ne uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmaların hızlandırılması talimatı verdiği kaydedildi.

 

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.