Samsun’da Hırsızlık Yalanı Tutmadı
Samsun’da Hırsızlık Yalanı Tutmadı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir kişi, borçlarını ödemek için evini dağıtıp hırsızlık süsü verdi. Polisin dikkatiyle gerçek kısa sürede anlaşıldı.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir kişi, borçlarını ödemek için evini dağıtıp hırsızlık süsü verdi. Polisin dikkatiyle gerçek kısa sürede anlaşıldı.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir kişi, borçlarını kapatmak için evini dağıtıp kapıyı zorladı, ardından hırsızlık süsü vererek polise başvurdu. Ancak polis ekiplerinin dikkati ve tecrübesiyle gerçeğin kısa sürede ortaya çıktığı öğrenildi.
Olay, Çarşamba’da meydana geldi. G.K. (36), polise giderek eve geldiğinde kapısının anahtar göbeğinde hasar gördüğünü, eve giremediğini ve içeriden ziynet eşyalarının çalındığını iddia etti. Polis nezaretinde çilingirle açılan evde odaların dağınık olduğu görüldü. Şahıs, yaklaşık 500 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının kaybolduğunu söyledi.
POLİSİN TECRÜBESİ OYUNU BOZDU
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde yaptıkları detaylı incelemede dağınıklığın hırsızlıktan kaynaklanmadığını fark etti. Kapıdaki hasarın niteliği, evdeki dağınıklığın bilinçli şekilde oluşturulması ve G.K.’nın çelişkili ifadeleri üzerine şüpheler güçlendi.
SORGUDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ
G.K. sorgusunda, mutfak eşyaları ve yatak odasını kendisinin dağıttığını, kapıyı kendisinin zorladığını, ziynet eşyalarını bozdurarak borçlarını ödediğini kabul etti.
ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla G.K. hakkında “Suç Uydurma” suçundan adli işlem başlatıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

