Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Dolmuş Zammı Kapıda

Gündem 09.11.2023 - 01:50, Güncelleme: 09.11.2023 - 01:50
 

Samsun’da Dolmuş Zammı Kapıda

Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, artan maliyetler karşısında Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME'ye zam talep dilekçesi verdiklerini söyledi.

Son zamanlarda artan mazot zammı ile Samsun’da dolmuş esnafının zararına yolcu taşıması gibi bir tablo ile karşı karşıya kaldığını vurgu yapan Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, "Akaryakıttaki ÖTV artışı fiyatlara yansıdı. Durum böyle olunca da biz şoförler zam yapmak durumunda kaldık. Temmuz ayında bağlı bulunduğumuz illerdeki belediyelere bildirdik. Samsun’da da 9,5 TL olan tam kişi taşımacılık ücretinin dolmuş hatlarında 15 TL olmasını istedik. Belediyeler ise tam kişi ücretinin 13 TL, öğrenci ücretinin de 10 TL olmasını önerdi ve UKOME'den bu yönde karar çıktı" dedi.   Artan maliyetler karşısında yeni bir zammın kaçınılmaz hale geldiğine vurgu yapan Apaydın, "Bu çerçevede Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile irtibata geçerek zam talebimizi ileterek, UKOME'ye zam talep dilekçemizi sunduk. Önümüzdeki günlerde Mustafa Demir talebimiz doğrultusunda UKOME'yi toplayacağı bilgisini tarafımıza iletti. Şoför esnafımızın yüzünü güldürecek bir zam oranının önümüzdeki günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi UKAME komisyonundan çıkmasını umut ediyoruz" şeklinde konuştu.   Haber: Sezer SEZER          
Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, artan maliyetler karşısında Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME'ye zam talep dilekçesi verdiklerini söyledi.

Son zamanlarda artan mazot zammı ile Samsun’da dolmuş esnafının zararına yolcu taşıması gibi bir tablo ile karşı karşıya kaldığını vurgu yapan Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, "Akaryakıttaki ÖTV artışı fiyatlara yansıdı. Durum böyle olunca da biz şoförler zam yapmak durumunda kaldık. Temmuz ayında bağlı bulunduğumuz illerdeki belediyelere bildirdik. Samsun’da da 9,5 TL olan tam kişi taşımacılık ücretinin dolmuş hatlarında 15 TL olmasını istedik. Belediyeler ise tam kişi ücretinin 13 TL, öğrenci ücretinin de 10 TL olmasını önerdi ve UKOME'den bu yönde karar çıktı" dedi.

 

Artan maliyetler karşısında yeni bir zammın kaçınılmaz hale geldiğine vurgu yapan Apaydın, "Bu çerçevede Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile irtibata geçerek zam talebimizi ileterek, UKOME'ye zam talep dilekçemizi sunduk. Önümüzdeki günlerde Mustafa Demir talebimiz doğrultusunda UKOME'yi toplayacağı bilgisini tarafımıza iletti. Şoför esnafımızın yüzünü güldürecek bir zam oranının önümüzdeki günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi UKAME komisyonundan çıkmasını umut ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haber: Sezer SEZER

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.