Vizyon Kuyumcu

Samsun'da Adaylar Kazanmadan 5 Yıllık Maaşlarından Fazlasını Ulusal Kanallara Akıtmışlar!

Siyaset 29.03.2024 - 02:16, Güncelleme: 29.03.2024 - 03:38
 

Samsun'da Adaylar Kazanmadan 5 Yıllık Maaşlarından Fazlasını Ulusal Kanallara Akıtmışlar!

Medya Radar yazarı Varol Ersoy yazmış olduğu, "Adayların seçim röportajlarında tarife 'milyon liralar'a ulaştı!" başlıklı köşe yazısı ile gün aşırı ulusal kanallarda programlara çıkan Samsun'un büyükşehir ve ilçe adaylarının program başına bir milyon liraya yakın ödeme yaptığını ortaya koydu.

Samsun'da büyükşehir ve ilçe adayları seçim stratejisinde ulusal kanallarda programlara çıkma yarışına giriştikleri görülüyor. Büyükşehir adaylarının dışında ilçe adaylarının bazıları aynı gün iki farklı ulusal kanalda program yaptıkları biliniyor. Ulusal kanalların birinden diğerine koşan adayların ulusal kanallara çıkmalarının maliyetinin oldukça tuzlu olduğu ortaya çıktı. Medya Radar yazarı Varol Ersoy yazmış olduğu, "Adayların seçim röportajlarında tarife “milyon liralar”a ulaştı!" başlıklı köşe yazısı ile gün aşırı Ulusal Kanallarda programlara çıkan Samsun'un büyükşehir ve ilçe adaylarının program başına bir milyon liraya yakın ödeme yaptığını kaleme aldı. Adayların kazanması durumunda alacakları 5 yıllık başkanlık maaşlarından fazla ödemeyi ulusal kanallara programlara çıkma karşılığında ödeme yaptığı iddiaları kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. İşte gazeteci Varol Ersoy'un kaleme aldığı "Adayların seçim röportajlarında tarife 'milyon liralar'a ulaştı!" başlıklı köşe yazısından bir kesit: Evet; yerel medyada çok yaygın, bütün il, ilçe televizyonları şu günlerde adaylarla röportaj yayınlıyormuş gibi yaparak kasalarını dolduruyor! Ama sanmayın ki yalnızca onlar yapıyor bunu! Her gün ekranlarının karşısından kalkamadığınız, iktidar yanlısıyla ya da en sert muhalifiyle anlı şanlı kanallar da bu tezgahın içinde… Tabii; ülkenin en “acar” gazetecileri, televizyoncuları da… Bugünlerde Halk TV, KRT, Tele-1, Sözcü TV, 24, a haber, Bengütürk, CNNTürk, NTV, Habertürk, Cadde TV, Flash, Ülke TV başta olmak üzere haber kanallarının tamamına yakını, küçük büyük demeden bütün il ve ilçelerden aday olan siyasetçilerle röportaj yayınlıyor. Bir bakıyorsunuz, Ataşehir Belediyesi’nde hiç seçilme şansı olmayan Memleket Partisi’nin adayı en çok izlenen haber kanalının ekranlarında… Ne anlatıyor? Projelerini ve kendisini… Milyonda bir bile olsa seçilme şansı var mı? Yok. Peki; o kanal bu arkadaşı neden çıkarıp yarım saat konuşturuyor? İşte; mesele tam da burada… Çünkü bu sorunun yanıtı, tamamen duygusal!   YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA   Haber: Berat GONCA
Medya Radar yazarı Varol Ersoy yazmış olduğu, "Adayların seçim röportajlarında tarife 'milyon liralar'a ulaştı!" başlıklı köşe yazısı ile gün aşırı ulusal kanallarda programlara çıkan Samsun'un büyükşehir ve ilçe adaylarının program başına bir milyon liraya yakın ödeme yaptığını ortaya koydu.

Samsun'da büyükşehir ve ilçe adayları seçim stratejisinde ulusal kanallarda programlara çıkma yarışına giriştikleri görülüyor. Büyükşehir adaylarının dışında ilçe adaylarının bazıları aynı gün iki farklı ulusal kanalda program yaptıkları biliniyor. Ulusal kanalların birinden diğerine koşan adayların ulusal kanallara çıkmalarının maliyetinin oldukça tuzlu olduğu ortaya çıktı.

Medya Radar yazarı Varol Ersoy yazmış olduğu, "Adayların seçim röportajlarında tarife “ milyon liralar”a ulaştı!" başlıklı köşe yazısı ile gün aşırı Ulusal Kanallarda programlara çıkan Samsun'un büyükşehir ve ilçe adaylarının program başına bir milyon liraya yakın ödeme yaptığını kaleme aldı. Adayların kazanması durumunda alacakları 5 yıllık başkanlık maaşlarından fazla ödemeyi ulusal kanallara programlara çıkma karşılığında ödeme yaptığı iddiaları kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

İşte gazeteci Varol Ersoy'un kaleme aldığı "Adayların seçim röportajlarında tarife ' milyon liralar'a ulaştı!" başlıklı köşe yazısından bir kesit:

Evet; yerel medyada çok yaygın, bütün il, ilçe televizyonları şu günlerde adaylarla röportaj yayınlıyormuş gibi yaparak kasalarını dolduruyor!

Ama sanmayın ki yalnızca onlar yapıyor bunu!

Her gün ekranlarının karşısından kalkamadığınız, iktidar yanlısıyla ya da en sert muhalifiyle anlı şanlı kanallar da bu tezgahın içinde…

Tabii; ülkenin en “acar” gazetecileri, televizyoncuları da…

Bugünlerde Halk TV, KRT, Tele-1, Sözcü TV, 24, a haber, Bengütürk, CNNTürk, NTV, Habertürk, Cadde TV, Flash, Ülke TV başta olmak üzere haber kanallarının tamamına yakını, küçük büyük demeden bütün il ve ilçelerden aday olan siyasetçilerle röportaj yayınlıyor.

Bir bakıyorsunuz, Ataşehir Belediyesi’nde hiç seçilme şansı olmayan Memleket Partisi’nin adayı en çok izlenen haber kanalının ekranlarında…

Ne anlatıyor?

Projelerini ve kendisini…

Milyonda bir bile olsa seçilme şansı var mı?

Yok.

Peki; o kanal bu arkadaşı neden çıkarıp yarım saat konuşturuyor?

İşte; mesele tam da burada… Çünkü bu sorunun yanıtı, tamamen duygusal!

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA

 

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.