Vizyon Kuyumcu

Samsun Polisi, Firari Gaspçıyı Ahırda Enselendi

Asayiş 09.12.2023 - 23:26, Güncelleme: 09.12.2023 - 23:26
 

Samsun Polisi, Firari Gaspçıyı Ahırda Enselendi

Samsun’un İlkadim İlçesinde nitelikli yağma suçundan, 10 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.Ç. saklandığı ahırda yakalandı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde, Ekim 2021 yılında meydana gelen nitelikli yağma suçundan, 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve firar durumda bulunan hükümlü E.Ç.’nin yakalanmasına yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünce geniş kapsamlı operasyon yapıldı. Hükümlü E.Ç. nin ihtiyaçlarını karşılamak için zaman zaman İlkadım Derecik Mahallesinde bulunan ikametine uğradığı, genellikle mahallenin kırsal bölgelerinde bulunan kulübe ve hayvan barınaklarında kaldığı bilgisine ulaşan Samsun KOM ekipleri belirtilen adresi 1 ay kesintisiz takibe aldı. Samsun KOM Polisi 9 Aralık 2023 Cumartesi (Bugün) E.Ç. ‘nin ikametinin yanında, içinde büyükbaş hayvanlar olan ahırda saklandığı tespit etti. Şafak vakti Özel Harekat Polislerinin desteği ile firari hükümlü E.Ç.’nin yakalanması için operasyon düğmesine basıldı. Hükümlünün ikameti ve saklandığı ahırın etrafı sarılırken, havadan gözetleme yapabilmek amacı ile gece görüşü olan, ısıya duyarlı termal görüntüleme yapabilen insansız hava aracı (DRON) kaldırılarak Özel Harekat ve KOM unsurları ile operasyon gerçekleştirildi. Polis ekiplerinin geldiğini fark eden firari hükümlü E.Ç. kaçmaya çalıştı. Dron ile havadan hareketleri adım adım takip edilen E.Ç. ahırın küçük havalandırma penceresinde üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca 35 adet 9 mm fişek ve bir miktar uyuşturucu (metamfetanin) ile yakalanarak gözaltına alındı. Firari hükümlü E.Ç. KOM şube müdürlüğünde tamamlanan işlemleri ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi. Haber: Hakan AKGÜN
Samsun’un İlkadim İlçesinde nitelikli yağma suçundan, 10 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.Ç. saklandığı ahırda yakalandı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde, Ekim 2021 yılında meydana gelen nitelikli yağma suçundan, 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve firar durumda bulunan hükümlü E.Ç.’nin yakalanmasına yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünce geniş kapsamlı operasyon yapıldı.

Hükümlü E.Ç. nin ihtiyaçlarını karşılamak için zaman zaman İlkadım Derecik Mahallesinde bulunan ikametine uğradığı, genellikle mahallenin kırsal bölgelerinde bulunan kulübe ve hayvan barınaklarında kaldığı bilgisine ulaşan Samsun KOM ekipleri belirtilen adresi 1 ay kesintisiz takibe aldı.

Samsun KOM Polisi 9 Aralık 2023 Cumartesi (Bugün) E.Ç. ‘nin ikametinin yanında, içinde büyükbaş hayvanlar olan ahırda saklandığı tespit etti. Şafak vakti Özel Harekat Polislerinin desteği ile firari hükümlü E.Ç.’nin yakalanması için operasyon düğmesine basıldı. Hükümlünün ikameti ve saklandığı ahırın etrafı sarılırken, havadan gözetleme yapabilmek amacı ile gece görüşü olan, ısıya duyarlı termal görüntüleme yapabilen insansız hava aracı (DRON) kaldırılarak Özel Harekat ve KOM unsurları ile operasyon gerçekleştirildi.

Polis ekiplerinin geldiğini fark eden firari hükümlü E.Ç. kaçmaya çalıştı. Dron ile havadan hareketleri adım adım takip edilen E.Ç. ahırın küçük havalandırma penceresinde üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca 35 adet 9 mm fişek ve bir miktar uyuşturucu (metamfetanin) ile yakalanarak gözaltına alındı. Firari hükümlü E.Ç. KOM şube müdürlüğünde tamamlanan işlemleri ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

Haber: Hakan AKGÜN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.