Vizyon Kuyumcu

Ozan Tufan gol orucunu bozdu ama Hull City galibiyetine yetmedi

Spor 06.03.2024 - 14:39, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:39
 

Ozan Tufan gol orucunu bozdu ama Hull City galibiyetine yetmedi

İngiltere Championship'te Hull City ile Birmingham City karşılaştı. Hull City'de Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan maça ilk 11'de başladı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

İngiltere Championship'te Hull City, sahasında Birmingham City ile karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Hull City'nin golü 25. dakikada Ozan Tufan'dan geldi. Konuk ekip 82. dakikada Lukas Jutkiewicz ile beraberliği yakaladı. OZAN TUFAN VE ABDÜLKADİR ÖMÜR İLK 11'DE BAŞLADI Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan maça ilk 11'de başladı. Ozan Tufan 66. dakikada yerini Zaroury'e bıraktı. Abdülkadir Ömür ise 79. dakikada yerini Ohio'ya bıraktı. Bu sonuçla birlikte Hull 57 puanla haftayı tamamladı ve play-off potasında 6. sıradaki yerini tehlikeye soktu. Birmingham City ise 39 puanla 19. sırada yer aldı. OZAN TUFAN GOL ORUCUNU BOZDU Ozan Tufan maçta bulduğu golle birlikte bu sezon ligde 8. kez ağları sarstı. Ozan, ligde 12 maç aranın ardından gol buldu. Kaynak: NTVSPOR
İngiltere Championship'te Hull City ile Birmingham City karşılaştı. Hull City'de Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan maça ilk 11'de başladı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

İngiltere Championship'te Hull City, sahasında Birmingham City ile karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Hull City'nin golü 25. dakikada Ozan Tufan'dan geldi. Konuk ekip 82. dakikada Lukas Jutkiewicz ile beraberliği yakaladı.

OZAN TUFAN VE ABDÜLKADİR ÖMÜR İLK 11'DE BAŞLADI
Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan maça ilk 11'de başladı. Ozan Tufan 66. dakikada yerini Zaroury'e bıraktı. Abdülkadir Ömür ise 79. dakikada yerini Ohio'ya bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Hull 57 puanla haftayı tamamladı ve play-off potasında 6. sıradaki yerini tehlikeye soktu. Birmingham City ise 39 puanla 19. sırada yer aldı.

OZAN TUFAN GOL ORUCUNU BOZDU
Ozan Tufan maçta bulduğu golle birlikte bu sezon ligde 8. kez ağları sarstı. Ozan, ligde 12 maç aranın ardından gol buldu.

Kaynak: NTVSPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.