Vizyon Kuyumcu

Nermin Aydın, ‘Samsun’da Liyakat ve Adalet Kazanıyor’

Gündem 15.05.2024 - 10:51, Güncelleme: 15.05.2024 - 10:51
 

Nermin Aydın, ‘Samsun’da Liyakat ve Adalet Kazanıyor’

Hürriyet Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Nermin Aydın, Samsun Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras'ın sendikal ayrımcılık yapmadan herkese eşit mesafede durmasından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Hürriyet Sağlık Sen olarak saha sendikacılığı yapmayı ilke edindiklerini, ulaştıkları kurum ve çalışan kalmaması için bizzat kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Samsun Şube Başkanı Nermin Aydın, "Yaşanılan sorunlara kişisel çözümlerle değil kurumsal yaklaşım ile çözüm üretilmesini sağlamak ve sağlık çalışanlarının çalışma hayatını kolaylaştırmak için mücadele ediyoruz. Biz hiç bir zaman liyakatsiz idareci ve servis sorumlusu ataması talep etmedik ve etmeyeceğiz. Bazı sorumluların mesleki etiğe uygun olmayan davranış ve uygulamalarına izin vermeyeceğiz" dedi. Sorunların çözümünde il sağlık müdürlüğü ile beraber onlarında önerileri ve destekleriyle sendikal çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Aydın, "İl Sağlık Müdürümüz göreve başladığında çalışan memnuniyetini önemsediklerini ifade etmişlerdi. Bu süre içerisinde sağlık müdürümüz, başkanlarımız ve başkan yardımcılarımızın sendikal ayrım yapmadan adaletli ve özveri ile çalıştıklarını gördük. Bu çalışmaları baltalamak veya provoke etmek isteyenler olsa dahi sağlık çalışanları gerçeği görmektedir. Sağlık camiası çok büyük bir ailedir. Ailenin içini karıştırmak isteyenlere geçmişte olduğu gibi bugünde sağlık çalışanları izin vermeyecektir" diye konuştu. Aydın sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz Hürriyet Sağlık Sen olarak adalet ve liyakat esaslı çalışan tüm yöneticilerimizi, Samsunumuz için emek veren idarecilerimizi gönülden destekliyoruz. Hastaneler bünyesinde de aynı yönetim şeklinin devam etmesini diliyoruz." Haber: Sezer SEZER
Hürriyet Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Nermin Aydın, Samsun Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras'ın sendikal ayrımcılık yapmadan herkese eşit mesafede durmasından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Hürriyet Sağlık Sen olarak saha sendikacılığı yapmayı ilke edindiklerini, ulaştıkları kurum ve çalışan kalmaması için bizzat kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Samsun Şube Başkanı Nermin Aydın, "Yaşanılan sorunlara kişisel çözümlerle değil kurumsal yaklaşım ile çözüm üretilmesini sağlamak ve sağlık çalışanlarının çalışma hayatını kolaylaştırmak için mücadele ediyoruz. Biz hiç bir zaman liyakatsiz idareci ve servis sorumlusu ataması talep etmedik ve etmeyeceğiz. Bazı sorumluların mesleki etiğe uygun olmayan davranış ve uygulamalarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Sorunların çözümünde il sağlık müdürlüğü ile beraber onlarında önerileri ve destekleriyle sendikal çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Aydın, "İl Sağlık Müdürümüz göreve başladığında çalışan memnuniyetini önemsediklerini ifade etmişlerdi. Bu süre içerisinde sağlık müdürümüz, başkanlarımız ve başkan yardımcılarımızın sendikal ayrım yapmadan adaletli ve özveri ile çalıştıklarını gördük. Bu çalışmaları baltalamak veya provoke etmek isteyenler olsa dahi sağlık çalışanları gerçeği görmektedir. Sağlık camiası çok büyük bir ailedir. Ailenin içini karıştırmak isteyenlere geçmişte olduğu gibi bugünde sağlık çalışanları izin vermeyecektir" diye konuştu.

Aydın sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz Hürriyet Sağlık Sen olarak adalet ve liyakat esaslı çalışan tüm yöneticilerimizi, Samsunumuz için emek veren idarecilerimizi gönülden destekliyoruz. Hastaneler bünyesinde de aynı yönetim şeklinin devam etmesini diliyoruz."

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.