Vizyon Kuyumcu

Kazım Yılmaz’ın Yeğeni Avukat Çakır 6. Kattan Düştü

Asayiş 25.09.2023 - 00:48, Güncelleme: 25.09.2023 - 00:55
 

Kazım Yılmaz’ın Yeğeni Avukat Çakır 6. Kattan Düştü

Samsun'da eski Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz'ın avukatı ve yeğeni Tuğsan Mehmet Çakır'ın Atakum'daki ikamet ettiği evin 6. katından düşerek ağır yaralandığı öğrenildi.

Kazım Gürol Yılmaz'ın Samsunspor Başkanlığını bıraktıktan sonra alacaklarına karşılık kulübe milyonluk temlikler koyduğu biliniyor. Temlikler nedeniyle kamuoyunda ağır eleştirilerle karşılaşınca Yılmaz temlikleri avukatı olan yeğeni Tuğsan Mehmet Çakır'a devretmiş ve temlikleri onun üzerinden kulüpten tahsil ettiği kamuoyuna yansımıştı.   Yılmaz'ın hem yeğeni hem de avukatı olan Tuğsan Mehmet Çakır'ın geçtiğimiz günlerde Atakum'da ikamet ettiği 6. kattaki evinden düşerek ağır yaralandığı ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Yaşanılan düşme olayının nedenini öğrenmek için kendisine ulaşmaya çalışan Samsun Etik Haber yetkilileri Çakır'ın telefonunun kapalı olması nedeniyle kendisine ulaşma imkanı bulamadı. Çakır'ın tedavisinin evde devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.   Haber: Sezer SEZER  
Samsun'da eski Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz'ın avukatı ve yeğeni Tuğsan Mehmet Çakır'ın Atakum'daki ikamet ettiği evin 6. katından düşerek ağır yaralandığı öğrenildi.

Kazım Gürol Yılmaz'ın Samsunspor Başkanlığını bıraktıktan sonra alacaklarına karşılık kulübe milyonluk temlikler koyduğu biliniyor. Temlikler nedeniyle kamuoyunda ağır eleştirilerle karşılaşınca Yılmaz temlikleri avukatı olan yeğeni Tuğsan Mehmet Çakır'a devretmiş ve temlikleri onun üzerinden kulüpten tahsil ettiği kamuoyuna yansımıştı.

 

Yılmaz'ın hem yeğeni hem de avukatı olan Tuğsan Mehmet Çakır'ın geçtiğimiz günlerde Atakum'da ikamet ettiği 6. kattaki evinden düşerek ağır yaralandığı ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Yaşanılan düşme olayının nedenini öğrenmek için kendisine ulaşmaya çalışan Samsun Etik Haber yetkilileri Çakır'ın telefonunun kapalı olması nedeniyle kendisine ulaşma imkanı bulamadı. Çakır'ın tedavisinin evde devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Haber: Sezer SEZER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.