Vizyon Kuyumcu

Kavak’ta İbre İbrahim Sarıcaoğlu’nu Gösteriyor

Samsun 26.03.2024 - 02:15, Güncelleme: 26.03.2024 - 02:15
 

Kavak’ta İbre İbrahim Sarıcaoğlu’nu Gösteriyor

Kavak'ta görev yaptığı sürece yapmış olduğu hizmetlerle taktir toplayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu iftiralarla seçimlerde yıkmaya çalışanlar Sarıcaoğlu'nun düzenlediği mitinge katılan binlerce Kavaklı vatandaş başkanlarından memnun olduklarını ortaya koydu.

Samsun'un 21 bin nüfuslu ilçesi olan Kavak'ta dar ve sınırlı bütçeye rağmen görev süresi boyunca 33 projeyi hayata geçirmeyi başaran İbrahim Sarıcaoğlu'na Kavaklılar sahip çıkıyor. Son aylarda Sarıcaoğlu hakkında iftira bilgilerin kamuoyuna yayılma çalışmalarına Kavaklılar prim vermiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kavakta düzenlenen mitinge katılan binlerce Kavaklı vatandaş iftiralara prim vermediklerini ortaya koydu. Sarıcaoğlu'na Kavak halkının haftasonu verdiği destek kamuoyunda meyve veren ağaç taşlanıyor yorumlarının yapılmasına neden oldu. Bugüne kadar 33 dev hizmeti hayata geçiren Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, dar bütçeye rağmen bu hizmetleri nasıl hayata geçirdiğiyle ilgili, "Önemli olan inanmaktır. Biz inanarak yola çıktık. Halkımızın desteği ile göreve geldiğimiz ilk günkü aşk ve şevk ile çalıştık ve hizmetlerimizin temelini birer birer atarak 33 dev projeyi hayata geçirdik. Merkezi hükümetle ortak hareket edilmesinin bu hizmetlerin hayata geçmesindeki büyük payı olduğunu da unutmamak gerekiyor" dedi.   İŞTE SARICAOĞLU'NUN HAYATA GEÇİRDİĞİ 33 PROJE: 1.           BELEDİYE HİZMET BİNASI 2.           ÇERKES EKREM BEY PARKI 3.           ALT YAPI ÇALIŞMALARI 4.           GENÇLİK MERKEZİ 5.           GÜVEN PARK TESİSLERİ 6.           İÇME SUYU ARITMA TESİSİ 7.           ATIK SU ARITMA TESİSİ 8.           TİRİT EVİ 9.           YOL ÇALIŞMALARI 10.         KAMPÜS CEZAEVİ 11.         DERE ISLAH ÇALIŞMALARI 12.         MEYDAN CAFE 13.         DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI 14.         CADDE İYİLEŞTİRMELERİ 15.         AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 16.         YENİ DEVLET HASTANESİ 17.         KAPALI SPOR SALONU 18.         PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMALARI 19.         HANIMLAR LOKALİ 20.         KADINLAR KOOPERATİFİ 21.         AKŞEMSEDDİN ÖĞRENCİ YURDU 22.         KYK ÖĞRENCİ YURDU 23.         KARDELEN DÜĞÜN SALONU 24.         NASİP DÜĞÜN SALONU 25.         YAŞAR DOĞU MÜZE EVİ 26.         ORGANİZE SANAYİ 27.         YENİ HALI SAHALAR 28.         ATAYURT ŞEHİTLİK ANI EVİ 29.         KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 30.         SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİİYETLER 31.         MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI 32.         YAŞAR DOĞU ANIT PARK 33.         MODERN KENTLEŞME Haber: Berat GONCA
Kavak'ta görev yaptığı sürece yapmış olduğu hizmetlerle taktir toplayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu iftiralarla seçimlerde yıkmaya çalışanlar Sarıcaoğlu'nun düzenlediği mitinge katılan binlerce Kavaklı vatandaş başkanlarından memnun olduklarını ortaya koydu.

Samsun'un 21 bin nüfuslu ilçesi olan Kavak'ta dar ve sınırlı bütçeye rağmen görev süresi boyunca 33 projeyi hayata geçirmeyi başaran İbrahim Sarıcaoğlu'na Kavaklılar sahip çıkıyor. Son aylarda Sarıcaoğlu hakkında iftira bilgilerin kamuoyuna yayılma çalışmalarına Kavaklılar prim vermiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kavakta düzenlenen mitinge katılan binlerce Kavaklı vatandaş iftiralara prim vermediklerini ortaya koydu.

Sarıcaoğlu'na Kavak halkının haftasonu verdiği destek kamuoyunda meyve veren ağaç taşlanıyor yorumlarının yapılmasına neden oldu. Bugüne kadar 33 dev hizmeti hayata geçiren Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, dar bütçeye rağmen bu hizmetleri nasıl hayata geçirdiğiyle ilgili, "Önemli olan inanmaktır. Biz inanarak yola çıktık. Halkımızın desteği ile göreve geldiğimiz ilk günkü aşk ve şevk ile çalıştık ve hizmetlerimizin temelini birer birer atarak 33 dev projeyi hayata geçirdik. Merkezi hükümetle ortak hareket edilmesinin bu hizmetlerin hayata geçmesindeki büyük payı olduğunu da unutmamak gerekiyor" dedi.

 

İŞTE SARICAOĞLU'NUN HAYATA GEÇİRDİĞİ 33 PROJE:

1.           BELEDİYE HİZMET BİNASI
2.           ÇERKES EKREM BEY PARKI
3.           ALT YAPI ÇALIŞMALARI
4.           GENÇLİK MERKEZİ
5.           GÜVEN PARK TESİSLERİ
6.           İÇME SUYU ARITMA TESİSİ
7.           ATIK SU ARITMA TESİSİ
8.           TİRİT EVİ
9.           YOL ÇALIŞMALARI
10.         KAMPÜS CEZAEVİ
11.         DERE ISLAH ÇALIŞMALARI
12.         MEYDAN CAFE
13.         DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI
14.         CADDE İYİLEŞTİRMELERİ
15.         AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI
16.         YENİ DEVLET HASTANESİ
17.         KAPALI SPOR SALONU
18.         PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMALARI
19.         HANIMLAR LOKALİ
20.         KADINLAR KOOPERATİFİ
21.         AKŞEMSEDDİN ÖĞRENCİ YURDU
22.         KYK ÖĞRENCİ YURDU
23.         KARDELEN DÜĞÜN SALONU
24.         NASİP DÜĞÜN SALONU
25.         YAŞAR DOĞU MÜZE EVİ
26.         ORGANİZE SANAYİ
27.         YENİ HALI SAHALAR
28.         ATAYURT ŞEHİTLİK ANI EVİ
29.         KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
30.         SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİİYETLER
31.         MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI
32.         YAŞAR DOĞU ANIT PARK
33.         MODERN KENTLEŞME

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.