Vizyon Kuyumcu

Karayollarında Emniyet Şeridi İhlaline Denetim! Dron Desteğiyle Önem Alındı

Gündem 25.06.2023 - 22:06, Güncelleme: 25.06.2023 - 22:07
 

Karayollarında Emniyet Şeridi İhlaline Denetim! Dron Desteğiyle Önem Alındı

Kurban Bayramı tatili nedeniyle vatandaşların yola çıkmasıyla yoğunluğun oluştuğu Anadolu Otoyolu'nda polis ekipleri emniyet şeridi ihlaline karşı denetimlerini sürdürüyor.

İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluğun oluştuğu Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde dron destekli denetim yaptı.   KURBAN BAYRAMINA SAYILI GÜNLER KALDI... Yaz tatiliyle birleşen 9 günlük bayram tatilinde vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Tatili yakınları ve tatil noktalarında geçirmek isteyen vatandaşların olası bir aksiliğe karşı önlemler alınıyor. İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bu konuda çalışma başlattı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluğun oluştuğu Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde dron destekli denetim yapıldı.   KURAL İHLALİNE CEZAİ İŞLEM Polis, emniyet şeridini gereksiz yere kullanan ve kural ihlali yapan araçları belirleyerek plakalarına cezai işlem uyguluyor. Öte yandan, otoyolun Kaynaşlı, Sarıçökek, 1,2 ve 3'üncü viyadükler ile Bolu Tüneli girişi mevkilerinde yoğunluk gözleniyor.   Haber: Köksal ÖNER
Kurban Bayramı tatili nedeniyle vatandaşların yola çıkmasıyla yoğunluğun oluştuğu Anadolu Otoyolu'nda polis ekipleri emniyet şeridi ihlaline karşı denetimlerini sürdürüyor.

İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluğun oluştuğu Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde dron destekli denetim yaptı.

 

KURBAN BAYRAMINA SAYILI GÜNLER KALDI...
Yaz tatiliyle birleşen 9 günlük bayram tatilinde vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Tatili yakınları ve tatil noktalarında geçirmek isteyen vatandaşların olası bir aksiliğe karşı önlemler alınıyor. İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bu konuda çalışma başlattı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluğun oluştuğu Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde dron destekli denetim yapıldı.

 

KURAL İHLALİNE CEZAİ İŞLEM
Polis, emniyet şeridini gereksiz yere kullanan ve kural ihlali yapan araçları belirleyerek plakalarına cezai işlem uyguluyor. Öte yandan, otoyolun Kaynaşlı, Sarıçökek, 1,2 ve 3'üncü viyadükler ile Bolu Tüneli girişi mevkilerinde yoğunluk gözleniyor.

 

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.