Vizyon Kuyumcu

Karatede Heyecan Sürüyor

Spor 09.03.2024 - 20:49, Güncelleme: 09.03.2024 - 20:49
 

Karatede Heyecan Sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Karate Türkiye Birinciliği Samsun'da devam ediyor. 50 il, 362 okul, 429 sporcu. Bugün erkekler müsabakaları yapıldı. Dereceye giren sporculara madalyaları Samsun İl Müdürü Feyzullah Dereci takdim etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığının faaliyet takviminde yer alan Karate Gençler A-B Kız/Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları, Samsun'da devam ediyor. Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın 3. gününde, kata ve kumite kategorilerinde sporcular tatamiye çıktı. Toplamda 50 il, 362 okul ve 429 sporcunun yer aldığı turnuvada, bugün erkek sporcular birincilik için ter döktü. Dereceye giren sporculara madalyalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci takdim etti. 214'ü kadın olan 429 sporcunun mücadele ettiği turnuva, yarın kadın sporcuların müsabakalarıyla sona erecek. Samsun'daki bu heyecan dolu müsabakalar, genç karatecilerin yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor. Turnuvanın sonuçları merakla bekleniyor. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Karate Türkiye Birinciliği Samsun'da devam ediyor. 50 il, 362 okul, 429 sporcu. Bugün erkekler müsabakaları yapıldı. Dereceye giren sporculara madalyaları Samsun İl Müdürü Feyzullah Dereci takdim etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığının faaliyet takviminde yer alan Karate Gençler A-B Kız/Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları, Samsun'da devam ediyor. Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın 3. gününde, kata ve kumite kategorilerinde sporcular tatamiye çıktı. Toplamda 50 il, 362 okul ve 429 sporcunun yer aldığı turnuvada, bugün erkek sporcular birincilik için ter döktü. Dereceye giren sporculara madalyalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci takdim etti. 214'ü kadın olan 429 sporcunun mücadele ettiği turnuva, yarın kadın sporcuların müsabakalarıyla sona erecek. Samsun'daki bu heyecan dolu müsabakalar, genç karatecilerin yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor. Turnuvanın sonuçları merakla bekleniyor.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.