Vizyon Kuyumcu

İlkadım Belediyesi’nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Samsun 15.04.2024 - 23:50, Güncelleme: 15.04.2024 - 23:50
 

İlkadım Belediyesi’nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

İlkadım Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Meclis yönetimi ve komisyon üyeleri belirlenirken 2023 yılı faaliyet raporu da oy çokluğuyla onaylandı.

İlkadım Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, bütün Meclis üyelerine başarılar diledi. 5 yıl boyunca şeffaf ve adil bir yönetim süreci geçirmek istediklerini ifade eden Başkan İhsan Kurnaz, "Meclis çatısı altında birlikte 5 yıl boyunca ilçemizin, şehrimizin meselelerini istişare ederek birlikte değerlendirerek çözüme kavuşturacağız. Bunlarda sizlerin büyük katkısı olacak. Seçimler bitti, şimdi çalışma zamanı. İlkadım halkı da bir teveccühte bulundu ve bize görev verdi. Bizler de bu göreve en iyi şekilde layık olmak için çalışacağız ve hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. İlkadım hepimizin ortak paydası. İlk toplantımız hayırlı olsun” dedi. Başkan İhsan Kurnaz’ın ardından AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti grup sözcüleri de yeni döneme ilişkin iyi niyet temennilerini dile getirdi. Konuşmaların ardından Meclis Başkan Vekilliği, Meclis Divan Katipliği ve Komisyon Üyelikleri için seçim yapıldı. 
İlkadım Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Meclis yönetimi ve komisyon üyeleri belirlenirken 2023 yılı faaliyet raporu da oy çokluğuyla onaylandı.

İlkadım Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, bütün Meclis üyelerine başarılar diledi. 5 yıl boyunca şeffaf ve adil bir yönetim süreci geçirmek istediklerini ifade eden Başkan İhsan Kurnaz, "Meclis çatısı altında birlikte 5 yıl boyunca ilçemizin, şehrimizin meselelerini istişare ederek birlikte değerlendirerek çözüme kavuşturacağız. Bunlarda sizlerin büyük katkısı olacak. Seçimler bitti, şimdi çalışma zamanı. İlkadım halkı da bir teveccühte bulundu ve bize görev verdi. Bizler de bu göreve en iyi şekilde layık olmak için çalışacağız ve hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. İlkadım hepimizin ortak paydası. İlk toplantımız hayırlı olsun” dedi.

Başkan İhsan Kurnaz’ın ardından AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti grup sözcüleri de yeni döneme ilişkin iyi niyet temennilerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Meclis Başkan Vekilliği, Meclis Divan Katipliği ve Komisyon Üyelikleri için seçim yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.