Vizyon Kuyumcu

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ’dan 1 Mayıs Çağrısı

Siyaset 29.04.2025 - 23:09, Güncelleme: 29.04.2025 - 23:09
 

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ’dan 1 Mayıs Çağrısı

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm Samsun halkını mitinge davet ederek emekçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir açıklama yayımlayarak, işçi ve emekçilerin ekonomik ve sosyal koşullarına dikkat çekti. Açıklamasında, emeği en yüce değer olarak gördüklerini belirten Özdağ, tüm Samsunluları 1 Mayıs mitingine katılmaya çağırdı. “Bugün milyonlarca yurttaşımız hayat pahalılığı, güvencesizlik ve adaletsizlikle mücadele ediyor. İş cinayetleri artarken, sendikal haklar budanıyor, asgari ücret ise açlık sınırının altında kalıyor. Bu düzene razı değiliz” diyen Özdağ, emekten yana adil bir Türkiye için mücadele çağrısında bulundu. 1 Mayıs Miting Programı: Tarih: 1 Mayıs Perşembe 11:30 – Şehir Kulübü’nde toplanma, ardından yürüyüş (Çiftlik Caddesi – Lise Caddesi güzergâhı) 12:00 – Ray Apartmanı (Cumhuriyet Caddesi) önünde toplanma 12:30 – Ray Apartmanı’ndan miting yürüyüşü 13:00 – Cumhuriyet Meydanı’nda 1 Mayıs mitingi “Gelin, emeğin sesini Samsun’dan hep birlikte yükseltelim. Gelin, adalet, eşitlik ve özgürlük için omuz omuza yürüyelim” sözleriyle açıklamasını tamamlayan Özdağ, 1 Mayıs’ın dayanışmanın gücüyle yeniden anlam kazanacağını ifade etti. Haber: Serkan TÜTÜK
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm Samsun halkını mitinge davet ederek emekçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir açıklama yayımlayarak, işçi ve emekçilerin ekonomik ve sosyal koşullarına dikkat çekti. Açıklamasında, emeği en yüce değer olarak gördüklerini belirten Özdağ, tüm Samsunluları 1 Mayıs mitingine katılmaya çağırdı.

“Bugün milyonlarca yurttaşımız hayat pahalılığı, güvencesizlik ve adaletsizlikle mücadele ediyor. İş cinayetleri artarken, sendikal haklar budanıyor, asgari ücret ise açlık sınırının altında kalıyor. Bu düzene razı değiliz” diyen Özdağ, emekten yana adil bir Türkiye için mücadele çağrısında bulundu.

1 Mayıs Miting Programı:

Tarih: 1 Mayıs Perşembe

11:30 – Şehir Kulübü’nde toplanma, ardından yürüyüş (Çiftlik Caddesi – Lise Caddesi güzergâhı)

12:00 – Ray Apartmanı (Cumhuriyet Caddesi) önünde toplanma

12:30 – Ray Apartmanı’ndan miting yürüyüşü

13:00 – Cumhuriyet Meydanı’nda 1 Mayıs mitingi

“Gelin, emeğin sesini Samsun’dan hep birlikte yükseltelim. Gelin, adalet, eşitlik ve özgürlük için omuz omuza yürüyelim” sözleriyle açıklamasını tamamlayan Özdağ, 1 Mayıs’ın dayanışmanın gücüyle yeniden anlam kazanacağını ifade etti.

Haber: Serkan TÜTÜK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.