Vizyon Kuyumcu

Çarşamba Halkı İlahilerle Coştu

Samsun 25.01.2024 - 16:55, Güncelleme: 25.01.2024 - 16:55
 

Çarşamba Halkı İlahilerle Coştu

Çarşamba Belediyesi tarafından üç aylar olması münasebetiyle "Tasavvuf Müziği Konseri" düzenledi. Çok sayıda vatandaş düzenlenen konserde dualar ve ilahilerle manevi duygularını coşturdu.

Çarşamba Belediyesi'nin organize ettiği Tasavvuf Müziği Konseri" etkinliğine çok sayıda Çarşamba halkı iştirak etti. Ezgilerin, nağmelerin huzur dolu atmosferinde konseri izleyen vatandaşlar ilahiler ve dualarla geçen gecede ruhlarını dinlendirdi. Müslümanlar için idrak edilen üç ayların anlam ve önemine yakışır bir konser organize eden Çarşamba Belediyesi'ne teşekkür eden Çarşamba halkı, "Belediye ve belediye başkanımıza içinde bulunduğumuz üç ayların anlam ve önemine yakışır bir etkinlik organize ederek, bizlerin manevi duygularımızın kabarmasına katkı sağladıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.
Çarşamba Belediyesi tarafından üç aylar olması münasebetiyle "Tasavvuf Müziği Konseri" düzenledi. Çok sayıda vatandaş düzenlenen konserde dualar ve ilahilerle manevi duygularını coşturdu.

Çarşamba Belediyesi'nin organize ettiği Tasavvuf Müziği Konseri" etkinliğine çok sayıda Çarşamba halkı iştirak etti. Ezgilerin, nağmelerin huzur dolu atmosferinde konseri izleyen vatandaşlar ilahiler ve dualarla geçen gecede ruhlarını dinlendirdi.

Müslümanlar için idrak edilen üç ayların anlam ve önemine yakışır bir konser organize eden Çarşamba Belediyesi'ne teşekkür eden Çarşamba halkı, "Belediye ve belediye başkanımıza içinde bulunduğumuz üç ayların anlam ve önemine yakışır bir etkinlik organize ederek, bizlerin manevi duygularımızın kabarmasına katkı sağladıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.