Vizyon Kuyumcu

Çarşamba Belediyesi’nden Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi

Samsun 20.01.2024 - 18:25, Güncelleme: 20.01.2024 - 18:25
 

Çarşamba Belediyesi’nden Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi

Çarşamba Belediyesi tarafından anasınıfı öğrencileri için yarıyıl tatilinde tiyatro etkinliği düzenlendi.

Çarşamba Belediyesi tarafından ana sınıfı öğrencilerinin hem karne sevincinin hem de tatili kutlamak için tiyatro etkinliği düzenlendi. Belediye tarafından organize edilen “Okumaz Yazmaz Krallığı” adlı çocuk tiyatrosu ile minikleri buluşturan Çarşamba Belediyesi karne alan öğrencilerin Cumartesi günün doya doya yaşamasını sağlandı. Çok sayıda öğrencinin izlediği çocuk tiyatrosunda, çocukların oldukça eğlendikleri gözlendi. Tiyatroyu izleyen çocukların çoğunluğunun ilk kez bir tiyatro oyunu izlediği görüldü. Tiyatro ile çocukları tanıştıran Çarşamba Belediyesine öğrenci velileri şükranlarını sundu.  
Çarşamba Belediyesi tarafından anasınıfı öğrencileri için yarıyıl tatilinde tiyatro etkinliği düzenlendi.

Çarşamba Belediyesi tarafından ana sınıfı öğrencilerinin hem karne sevincinin hem de tatili kutlamak için tiyatro etkinliği düzenlendi. Belediye tarafından organize edilen “Okumaz Yazmaz Krallığı” adlı çocuk tiyatrosu ile minikleri buluşturan Çarşamba Belediyesi karne alan öğrencilerin Cumartesi günün doya doya yaşamasını sağlandı.

Çok sayıda öğrencinin izlediği çocuk tiyatrosunda, çocukların oldukça eğlendikleri gözlendi. Tiyatroyu izleyen çocukların çoğunluğunun ilk kez bir tiyatro oyunu izlediği görüldü. Tiyatro ile çocukları tanıştıran Çarşamba Belediyesine öğrenci velileri şükranlarını sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.