Vizyon Kuyumcu
Temel ARMUTCU
Köşe Yazarı
Temel ARMUTCU
 

Seçimler Bitti Ve Sonuçlar Açıklandı. Lakin, Asıl İmtihan Şimdi Başlıyor

31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimleri geride kaldı ve görünüşte kazananlar ile kaybedenler belli oldu. Bu sonuçlara bakarak, iktidarın da muhalefetinde kendi adlarına çok büyük dersler çıkarması gerekmektedir. Seçimler bitti ve sonuçlar açıklandı. Lakin, asıl imtihan şimdi başlıyor. Bundan sonra Seçimi kazananlar; kazandıkları bölgenin, tüm hizmetlerinden ve vatandaşlarından sorumlu olacaklardır. Eğer adil bir şekilde hizmeti yayarak görevlerini yerine getirirlerse, hem Allah katında hem de toplum nezdinde başarılı olacaklardır. Lakin kazananlar, rüşvet, israf ve tarafgirlik gibi olumsuz uygulamalara başvurarak makamı ve yetkiyi kötüye kullanırlarsa, hem Allah katında hem de millet nezdinde kaybedenlerden olacaklardır. Kaldı ki Belediyeler de yapılacak hizmetler, genel seçimleri de doğrudan etkileyecek en önemli faktörlerden biridir. Ülkemizin geleceği ve refahı adına hizmet etme sorumluluğunu taşıyan herkesin, görevlerini adil ve şeffaf bir şekilde yerine getirmesi gerekmektedir. Halkın beklentilerine cevap veren, dürüst ve adil yönetim anlayışıyla hareket eden yöneticiler, Allah'ın rızası ve toplumun takdirini kazanırken, kendi ideolojilerini de en kısa zamanda iktidara taşıma fırsatı bulacaktır. Aksi takdirde, Millet onları cezalandırarak tarihin tozlu sayfalarında kaybolmalarına sebep olacaktır. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakabilmek adına, içlerinde Allah ve insan sevgisi taşıyan tüm seçilmiş ve atanmışların görev sürecinde var güçleriyle çalışmak, boyunlarının borcudur. Tüm halkımızın istikrar, huzur ve refah içinde yaşaması dileğiyle, 31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerinin sonuçlarının Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2024 - Çarşamba
Temel ARMUTCU

Seçimler Bitti Ve Sonuçlar Açıklandı. Lakin, Asıl İmtihan Şimdi Başlıyor

31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimleri geride kaldı ve görünüşte kazananlar ile kaybedenler belli oldu. Bu sonuçlara bakarak, iktidarın da muhalefetinde kendi adlarına çok büyük dersler çıkarması gerekmektedir.

Seçimler bitti ve sonuçlar açıklandı. Lakin, asıl imtihan şimdi başlıyor. Bundan sonra Seçimi kazananlar; kazandıkları bölgenin, tüm hizmetlerinden ve vatandaşlarından sorumlu olacaklardır. Eğer adil bir şekilde hizmeti yayarak görevlerini yerine getirirlerse, hem Allah katında hem de toplum nezdinde başarılı olacaklardır. Lakin kazananlar, rüşvet, israf ve tarafgirlik gibi olumsuz uygulamalara başvurarak makamı ve yetkiyi kötüye kullanırlarsa, hem Allah katında hem de millet nezdinde kaybedenlerden olacaklardır.

Kaldı ki Belediyeler de yapılacak hizmetler, genel seçimleri de doğrudan etkileyecek en önemli faktörlerden biridir.

Ülkemizin geleceği ve refahı adına hizmet etme sorumluluğunu taşıyan herkesin, görevlerini adil ve şeffaf bir şekilde yerine getirmesi gerekmektedir. Halkın beklentilerine cevap veren, dürüst ve adil yönetim anlayışıyla hareket eden yöneticiler, Allah'ın rızası ve toplumun takdirini kazanırken, kendi ideolojilerini de en kısa zamanda iktidara taşıma fırsatı bulacaktır. Aksi takdirde, Millet onları cezalandırarak tarihin tozlu sayfalarında kaybolmalarına sebep olacaktır.

Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakabilmek adına, içlerinde Allah ve insan sevgisi taşıyan tüm seçilmiş ve atanmışların görev sürecinde var güçleriyle çalışmak, boyunlarının borcudur.

Tüm halkımızın istikrar, huzur ve refah içinde yaşaması dileğiyle, 31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerinin sonuçlarının Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.