Vizyon Kuyumcu

YRP’nin İlkadım Adayı Kemalettin Tangal Oldu

Siyaset 17.02.2024 - 22:53, Güncelleme: 17.02.2024 - 22:53
 

YRP’nin İlkadım Adayı Kemalettin Tangal Oldu

Samsun merkez ve ilçelerde adaylarını hızla açıklayan Yeniden Refah Partisi'nin İlkadım Belediye Başkan Adayı ise Kemalettin Tangal oldu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Kemalettin Tangal, "Birlikte çıktığımız bu kutlu yolda inşallah Allah emeklerimizi zayi etmez ve birlikte başaracağız" diyerek şunları söyledi; " Gayret bizden tevfik Allah'tandır. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. İnşallah bizler de omuzlarımızdaki bu yükü alnımızın akıyla kaldırırız" Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'nda yapılan tanıtım toplantısında Adem Güney'de yer aldı. Samsun'u 1994 ruhuyla milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyleyen Adem Güney; " AK Parti şuan en çok Yeniden Refah Partisi'nin yükselen ivmesinden rahatsız. Bir yükseliş ivmemiz var ama bunu taçlandırmamız lazım. Bu da sizlerin gayreti ile olacak. Biz yola birlikte çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz. İnşallah hep birlikte başaracağız" dedi. Toplantıda ayrıca daha önce MHP'den aday adayı olan Avukat Gürhan Gündüz'e de Yeniden Refah Partisi rozeti takıldı. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Samsun merkez ve ilçelerde adaylarını hızla açıklayan Yeniden Refah Partisi'nin İlkadım Belediye Başkan Adayı ise Kemalettin Tangal oldu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Kemalettin Tangal, "Birlikte çıktığımız bu kutlu yolda inşallah Allah emeklerimizi zayi etmez ve birlikte başaracağız" diyerek şunları söyledi; " Gayret bizden tevfik Allah'tandır. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. İnşallah bizler de omuzlarımızdaki bu yükü alnımızın akıyla kaldırırız"

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'nda yapılan tanıtım toplantısında Adem Güney'de yer aldı. Samsun'u 1994 ruhuyla milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyleyen Adem Güney; " AK Parti şuan en çok Yeniden Refah Partisi'nin yükselen ivmesinden rahatsız. Bir yükseliş ivmemiz var ama bunu taçlandırmamız lazım. Bu da sizlerin gayreti ile olacak. Biz yola birlikte çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz. İnşallah hep birlikte başaracağız" dedi.

Toplantıda ayrıca daha önce MHP'den aday adayı olan Avukat Gürhan Gündüz'e de Yeniden Refah Partisi rozeti takıldı.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.