Vizyon Kuyumcu

İbrahim Sandıkçı, ‘Canik’e 4.5 Yılda Vizyon Projeler Kazandırdık’

Samsun 10.12.2023 - 22:27, Güncelleme: 10.12.2023 - 22:27
 

İbrahim Sandıkçı, ‘Canik’e 4.5 Yılda Vizyon Projeler Kazandırdık’

Canik’e 4.5 yılda vizyon projeler kazandırdıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, hayata değer katan, insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

4.5 yıl içerisinde ilçeye vizyon projeler kazandırdıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azim ve gayretle çalışmaya devam ederek Türkiye Yüzyılı’na yakışır eserleri Canik’e kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı. İnsan odaklı, üretken yerel yönetim anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Görevde bulunduğumuz 4.5 yılda olduğu gibi gelecekte de Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. “GELECEĞİ HEDEFLEDİK, YARINLARA SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEDİK” Canik’te 4.5 yıl içerisinde insana dokunan ve ilçeye değer katan çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imize vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttıran, hayata değer katan projeler kazandırdık. Bu projelerimiz sayesinde aile ekonomisine katkılar sunarken, ilçemizin ticari hayatını canlandırdık. Canik’te geleceği hedefledik yarınlara sağlam adımlarla ilerledik. Yaşamın her anına dokunan projelerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Yeni sosyal yaşam alanlarını kıymetli hemşehrilerimize armağan ederken, eğitim alanında imza attığımız güzide çalışmalarla okullarına sevinç ve heyecanla koşan yavrularımızın yanında olduk. Manevi yönden güçlü nesiller yetiştirirken, çocuklarımızın ve gençlerimizin etrafını bilim ve teknolojiyle çepeçevre sardık. Onlara bu alanlarda eğitim verdik” diye konuştu. ÜRETKEN BELEDİYECİLİK MODELİYLE TÜRKİYE YÜZYILI’NA YAKIŞIR ESERLER 4.5 yılda olduğu gibi azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren olduğu gibi azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda, yaşamın her alanında var olan yerel yönetim ilkemizle ve üretken belediyecilik modelimizle çalışmayı sürdüreceğiz. Görevde bulunduğumuz 4.5 yılda olduğu gibi gelecekte de Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Canik’imize kazandırdığımız vizyon projelere yenilerini ekleyeceğiz. Sağlayacağımız desteklerle çiftçi kardeşlerimizin yüzünde tebessüm olmayı sürdürecek, bilim ve teknolojiye hâkim, kültür ve sanatla yoğrulan, erdem sahibi nesilleri toplumumuza kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Canik’e 4.5 yılda vizyon projeler kazandırdıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, hayata değer katan, insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

4.5 yıl içerisinde ilçeye vizyon projeler kazandırdıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azim ve gayretle çalışmaya devam ederek Türkiye Yüzyılı’na yakışır eserleri Canik’e kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı. İnsan odaklı, üretken yerel yönetim anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Görevde bulunduğumuz 4.5 yılda olduğu gibi gelecekte de Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

“GELECEĞİ HEDEFLEDİK, YARINLARA SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEDİK”
Canik’te 4.5 yıl içerisinde insana dokunan ve ilçeye değer katan çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imize vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttıran, hayata değer katan projeler kazandırdık. Bu projelerimiz sayesinde aile ekonomisine katkılar sunarken, ilçemizin ticari hayatını canlandırdık. Canik’te geleceği hedefledik yarınlara sağlam adımlarla ilerledik. Yaşamın her anına dokunan projelerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Yeni sosyal yaşam alanlarını kıymetli hemşehrilerimize armağan ederken, eğitim alanında imza attığımız güzide çalışmalarla okullarına sevinç ve heyecanla koşan yavrularımızın yanında olduk. Manevi yönden güçlü nesiller yetiştirirken, çocuklarımızın ve gençlerimizin etrafını bilim ve teknolojiyle çepeçevre sardık. Onlara bu alanlarda eğitim verdik” diye konuştu.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK MODELİYLE TÜRKİYE YÜZYILI’NA YAKIŞIR ESERLER
4.5 yılda olduğu gibi azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren olduğu gibi azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda, yaşamın her alanında var olan yerel yönetim ilkemizle ve üretken belediyecilik modelimizle çalışmayı sürdüreceğiz. Görevde bulunduğumuz 4.5 yılda olduğu gibi gelecekte de Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Canik’imize kazandırdığımız vizyon projelere yenilerini ekleyeceğiz. Sağlayacağımız desteklerle çiftçi kardeşlerimizin yüzünde tebessüm olmayı sürdürecek, bilim ve teknolojiye hâkim, kültür ve sanatla yoğrulan, erdem sahibi nesilleri toplumumuza kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.