Vizyon Kuyumcu

Semih Yalçın Duyurdu: MHP Manisa İl Teşkilatı Feshedildi

Siyaset 10.06.2026 - 23:01, Güncelleme: 10.06.2026 - 23:01
 

Semih Yalçın Duyurdu: MHP Manisa İl Teşkilatı Feshedildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Manisa İl Teşkilatı'nın feshedildiğini ve il başkanlığı görevine Nurullah Savaş'ın atandığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) teşkilat yapılanmasına yönelik değişiklikler sürüyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Manisa İl Teşkilatı'nın feshedildiğini açıkladı. Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Manisa il teşkilat organlarının parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin verdiği yetki doğrultusunda feshedildiğini belirtti. Yalçın açıklamasında, "Milliyetçi Hareket Partisi Manisa il teşkilat organları parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiştir" ifadelerine yer verdi. Yeni görevlendirme de açıklandı. MHP Genel Merkezi'nin kararı doğrultusunda Manisa İl Başkanlığı görevine Nurullah Savaş atandı. Atamanın yine parti tüzüğünün ilgili maddelerinin verdiği yetki çerçevesinde gerçekleştirildiği belirtildi. Son dönemde çeşitli il ve ilçe teşkilatlarında yapılan değişikliklerle dikkat çeken MHP'de, teşkilatların yeniden yapılandırılmasına yönelik adımların devam ettiği değerlendiriliyor. Manisa'daki karar da parti teşkilatlarındaki değişim sürecinin son halkası olarak yorumlandı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Manisa İl Teşkilatı'nın feshedildiğini ve il başkanlığı görevine Nurullah Savaş'ın atandığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) teşkilat yapılanmasına yönelik değişiklikler sürüyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Manisa İl Teşkilatı'nın feshedildiğini açıkladı.

Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Manisa il teşkilat organlarının parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin verdiği yetki doğrultusunda feshedildiğini belirtti.

Yalçın açıklamasında, "Milliyetçi Hareket Partisi Manisa il teşkilat organları parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Yeni görevlendirme de açıklandı. MHP Genel Merkezi'nin kararı doğrultusunda Manisa İl Başkanlığı görevine Nurullah Savaş atandı. Atamanın yine parti tüzüğünün ilgili maddelerinin verdiği yetki çerçevesinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Son dönemde çeşitli il ve ilçe teşkilatlarında yapılan değişikliklerle dikkat çeken MHP'de, teşkilatların yeniden yapılandırılmasına yönelik adımların devam ettiği değerlendiriliyor. Manisa'daki karar da parti teşkilatlarındaki değişim sürecinin son halkası olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.