Vizyon Kuyumcu

Samsunlu Avukat Afşin Hatipoğlu’na Ölüm Tehdidi

Gündem 20.10.2026 - 16:13, Güncelleme: 20.10.2026 - 16:13
 

Samsunlu Avukat Afşin Hatipoğlu’na Ölüm Tehdidi

Sözcü TV’deki canlı yayın sırasında ve sonrasında tehdit edildiğini öne süren Samsunlu ünlü Avukat Afşin Hatipoğlu, kendisinden 5 milyon lira istendiğini ve parayı ödememesi hâlinde öldürülmekle tehdit edildiğini açıkladı.

Sözcü TV’deki canlı yayın sırasında ve sonrasında tehdit edildiğini açıklayan Avukat Afşin Hatipoğlu, kendisinden yayını terk etmesinin istendiğini ve 5 milyon lira ödememesi hâlinde öldürüleceğinin söylendiğini ileri sürdü. Hatipoğlu, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ve koruma talep ettiğini açıkladı. AVUKAT AFŞİN HATİPOĞLU’NDAN TEHDİT AÇIKLAMASI Avukat Afşin Hatipoğlu, Sözcü TV’de katıldığı canlı yayın sırasında ve sonrasında, Daltonlar olarak bilinen suç örgütüyle bağlantılı olduğunu iddia ettiği kişiler tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Yabancı ülke telefon kodlarıyla başlayan numaralardan arandığını ve tehdit mesajları aldığını belirten Hatipoğlu, kendisinden televizyon yayınını terk etmesinin istendiğini, aksi durumda kendisine yönelik tehditlerin devam ettiğini ifade etti. Hatipoğlu’nun açıklamasına göre olay, cuma akşamı Sözcü TV’deki canlı yayın sırasında başladı. Yayında olduğu için gelen ilk telefon aramasını yanıtlayamadığını belirten Hatipoğlu, daha sonra kendisine gönderilen mesajda Daltonlar suç örgütünün yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişinin adının kullanıldığını ve yayını terk etmesinin istendiğini aktardı. İLK ARAMA +63, İKİNCİ ARAMA +62 KODLU NUMARADAN Afşin Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cuma akşamı Sözcü TV yayınındayken +63 ile başlayan bir telefon numarasından arandım. Yayında olduğum için telefonu açamadım. Daha sonra bana bir mesaj gönderildi. Mesajda, Daltonlar örgütünün yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişinin adı verilerek yayını terk etmem istendi. Numarayı engelledim. Daha sonra +62 ile başlayan başka bir numaradan arandım. Arayan kişi, kendisini tanıtarak Daltonlar örgütünün liderinden izin aldığını söyledi. Bana 5 milyon lira ceza kestiğini, bu parayı vermezsem beni öldüreceğini belirtti. Konuyla ilgili elimizdeki belgelerle birlikte suç duyurusunda bulundum ve koruma talep ettim. Bir emniyet mensubu tanıdığım aracılığıyla İstanbul Emniyetine de ulaştım ve onlarla istişare etmek istedim. Bugün için bana randevu verildi. Ancak daha sonra aranarak, konuyu bir karakola anlatmam gerektiği söylendi ve randevum iptal edildi. Bu aşamada, yaşadıklarıma ilişkin somut bilgileri en ufak bir yorum katmadan sizlerle paylaştım. Konuyla ilgili henüz siyasi veya şahsi bir yorum da yapmayacağım, yaşadığım yalın gerçek budur; “Ülkenin en tehlikeli suç örgütlerinden birinin adı kullanılarak tehdit edildim. Televizyon yayınını terk etmem, istenen 5 milyon lirayı ödemezsem öldürüleceğim söylendi.” Şu an itibarıyla hayatım tehdit altında. Devletten başka beni koruyacak bir merci, halktan başka da bir dayanağım yok.”
Sözcü TV’deki canlı yayın sırasında ve sonrasında tehdit edildiğini öne süren Samsunlu ünlü Avukat Afşin Hatipoğlu, kendisinden 5 milyon lira istendiğini ve parayı ödememesi hâlinde öldürülmekle tehdit edildiğini açıkladı.

Sözcü TV’deki canlı yayın sırasında ve sonrasında tehdit edildiğini açıklayan Avukat Afşin Hatipoğlu, kendisinden yayını terk etmesinin istendiğini ve 5 milyon lira ödememesi hâlinde öldürüleceğinin söylendiğini ileri sürdü. Hatipoğlu, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ve koruma talep ettiğini açıkladı.

AVUKAT AFŞİN HATİPOĞLU’NDAN TEHDİT AÇIKLAMASI
Avukat Afşin Hatipoğlu, Sözcü TV’de katıldığı canlı yayın sırasında ve sonrasında, Daltonlar olarak bilinen suç örgütüyle bağlantılı olduğunu iddia ettiği kişiler tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Yabancı ülke telefon kodlarıyla başlayan numaralardan arandığını ve tehdit mesajları aldığını belirten Hatipoğlu, kendisinden televizyon yayınını terk etmesinin istendiğini, aksi durumda kendisine yönelik tehditlerin devam ettiğini ifade etti.

Hatipoğlu’nun açıklamasına göre olay, cuma akşamı Sözcü TV’deki canlı yayın sırasında başladı. Yayında olduğu için gelen ilk telefon aramasını yanıtlayamadığını belirten Hatipoğlu, daha sonra kendisine gönderilen mesajda Daltonlar suç örgütünün yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişinin adının kullanıldığını ve yayını terk etmesinin istendiğini aktardı.

İLK ARAMA +63, İKİNCİ ARAMA +62 KODLU NUMARADAN

Afşin Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Cuma akşamı Sözcü TV yayınındayken +63 ile başlayan bir telefon numarasından arandım. Yayında olduğum için telefonu açamadım. Daha sonra bana bir mesaj gönderildi. Mesajda, Daltonlar örgütünün yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişinin adı verilerek yayını terk etmem istendi.

Numarayı engelledim. Daha sonra +62 ile başlayan başka bir numaradan arandım. Arayan kişi, kendisini tanıtarak Daltonlar örgütünün liderinden izin aldığını söyledi. Bana 5 milyon lira ceza kestiğini, bu parayı vermezsem beni öldüreceğini belirtti.

Konuyla ilgili elimizdeki belgelerle birlikte suç duyurusunda bulundum ve koruma talep ettim. Bir emniyet mensubu tanıdığım aracılığıyla İstanbul Emniyetine de ulaştım ve onlarla istişare etmek istedim. Bugün için bana randevu verildi. Ancak daha sonra aranarak, konuyu bir karakola anlatmam gerektiği söylendi ve randevum iptal edildi.

Bu aşamada, yaşadıklarıma ilişkin somut bilgileri en ufak bir yorum katmadan sizlerle paylaştım. Konuyla ilgili henüz siyasi veya şahsi bir yorum da yapmayacağım, yaşadığım yalın gerçek budur;

“Ülkenin en tehlikeli suç örgütlerinden birinin adı kullanılarak tehdit edildim. Televizyon yayınını terk etmem, istenen 5 milyon lirayı ödemezsem öldürüleceğim söylendi.”

Şu an itibarıyla hayatım tehdit altında. Devletten başka beni koruyacak bir merci, halktan başka da bir dayanağım yok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.