Samsun’da Tefecilik ve Silah Ticareti Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı
Samsun’da Tefecilik ve Silah Ticareti Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı
Samsun’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda 25 senet, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı.
Samsun’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda 25 senet, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda tefecilik ve silah ticareti suçlarına yönelik çok sayıda belge, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 3 şüpheli yakalandı.
TEFECİLİK VE SİLAH TİCARETİ SORUŞTURMASINDA EŞ ZAMANLI OPERASYON
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik ve silah ticareti suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.
EKİPLER ÇOK SAYIDA DELİL ELE GEÇİRDİ
Operasyonlarda yapılan aramalarda; 25 adet tefe parası karşılığı alınan senet, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet borçluların listelendiği ajanda, Suçla ilgili not kağıtları, 2 adet senet koçanı, 5,36 gram metamfetamin, Bir miktar nakit para ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.
Olayla bağlantılı olarak 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
POLİSTEN KARARLI MESAJ: ‘SUÇ VE SUÇLUYA GEÇİT YOK’
Samsun Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ekonomik suçlar, tefecilik ve yasa dışı silah ticaretiyle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Suç ve suçluya geçit yok” ifadelerine yer verildi.
Polis ekiplerinin kent genelinde benzer suçlara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

