Vizyon Kuyumcu

Samsun'da Silah Operasyonu: Araçta 4 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Asayiş 27.07.2026 - 23:13, Güncelleme: 27.07.2026 - 23:13
 

Samsun'da Silah Operasyonu: Araçta 4 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Samsun polisinin Canik'te durdurduğu araçta 4 ruhsatsız tabanca ve 128 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun'un Canik ilçesinde polis ekiplerince durdurulan şüpheli araçta 4 ruhsatsız tabanca ve 128 fişek ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte suç ve suç unsurlarına yönelik yürüttükleri denetimlerde önemli bir operasyona imza attı. Şüpheli kişi ve araçlara yönelik gerçekleştirilen uygulama sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 Ruhsatsız Tabanca ve 128 Fişek Ele Geçirildi Ekiplerin araçta yaptığı aramada; 4 ruhsatsız tabanca, 128 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmata el konulurken, olayla bağlantılı olduğu belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma Başlatıldı Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, silahların temin edilme amacı ve bağlantılarının ortaya çıkarılması için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah bulunduran ve yasa dışı silah ticareti yapan kişilere yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.  
Samsun polisinin Canik'te durdurduğu araçta 4 ruhsatsız tabanca ve 128 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun'un Canik ilçesinde polis ekiplerince durdurulan şüpheli araçta 4 ruhsatsız tabanca ve 128 fişek ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte suç ve suç unsurlarına yönelik yürüttükleri denetimlerde önemli bir operasyona imza attı.

Şüpheli kişi ve araçlara yönelik gerçekleştirilen uygulama sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

4 Ruhsatsız Tabanca ve 128 Fişek Ele Geçirildi
Ekiplerin araçta yaptığı aramada; 4 ruhsatsız tabanca, 128 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmata el konulurken, olayla bağlantılı olduğu belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, silahların temin edilme amacı ve bağlantılarının ortaya çıkarılması için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah bulunduran ve yasa dışı silah ticareti yapan kişilere yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.