Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Rüya Gibi düğün

Gündem 15.08.2023 - 01:24, Güncelleme: 15.08.2023 - 08:43
 

Samsun’da Rüya Gibi düğün

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakmak'ın kızı İrem Çakmak ile bankacı Ayhan Alan Samsun Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakmak ve Radyoloji Teknikeri Süheyla Çakmak'ın kızları Samsun Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nde Uzman Dişhekimi İrem Çakmak ile iş insanı Sinan Alan ve bankacı Sema Alan'ın oğlu bankacı Ayhan Alan muhteşem nikah töreninin ardından dünya evine girdiler.   Genç çifti mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Nikah merasimine İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları ve İl Temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılım sağladığı görüldü.      
Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakmak'ın kızı İrem Çakmak ile bankacı Ayhan Alan Samsun Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakmak ve Radyoloji Teknikeri Süheyla Çakmak'ın kızları Samsun Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nde Uzman Dişhekimi İrem Çakmak ile iş insanı Sinan Alan ve bankacı Sema Alan'ın oğlu bankacı Ayhan Alan muhteşem nikah töreninin ardından dünya evine girdiler.

 

Genç çifti mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Nikah merasimine İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları ve İl Temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılım sağladığı görüldü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.