Samsun’da Otogar ve İlçelerde Uyuşturucu Operasyonu
Samsun’da Otogar ve İlçelerde Uyuşturucu Operasyonu
Samsun’da otogar ve iki ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kilo 150 gram skunk ve çok sayıda sentetik madde ele geçirildi.
Samsun’da otogar ve iki ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kilo 150 gram skunk ve çok sayıda sentetik madde ele geçirildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine darbe vurmak amacıyla yürüttüğü operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.
Uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Samsun Otogarı’nda gerçekleştirilen kontrollerde, bir karton kutu içerisinde 2 kilo 150 gram skunk bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı.
Yetkililer, “Uyuşturucuya sıfır tolerans” ilkesinden taviz verilmeyeceğini vurgulayarak, toplumun güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.
İLKADIM VE ATAKUM’DA OPERASYON: 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Narkotik ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemek amacıyla İlkadım ve Atakum ilçelerinde düzenledikleri operasyonlarda ise şu maddelere el koydu: 622 adet sentetik ecza, 57,95 gram sentetik kannabinoid, 30 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı. Operasyonlarda yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Emniyet yetkilileri, “Uyuşturucunun gölgesi bile kalmayacak, mücadelemiz sonuna kadar sürecek” mesajıyla, gençleri ve toplumu bu tehlikeden korumak için çalışmaların kesintisiz devam edeceğini ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

