Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Kardeşini Vuran Zanlı Saklandığı Yerde Yakalandı

Asayiş 29.05.2025 - 09:26, Güncelleme: 29.05.2025 - 09:26
 

Samsun’da Kardeşini Vuran Zanlı Saklandığı Yerde Yakalandı

Samsun’un İlkadım ilçesindeki berber dükkânında kardeşini öldüren cinayet zanlısı, 213 saatlik güvenlik kamerası görüntüsüyle yakalandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Divitçioğlu Caddesi’nde 27 Mayıs 2025 günü öğle saatlerinde meydana gelen olayda, berber dükkânında kan donduran bir cinayet işlendi. İddiaya göre, berber koltuğunda tıraş olan 43 yaşındaki B.K., arkasından sessizce yaklaşan öz kardeşi A.K. (46) tarafından tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan B.K., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. POLİSTEN NEFES KESEN OPERASYON Cinayetin ardından olay yerinden kaçan şüpheli A.K.’nin yakalanması için Samsun Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), İstihbarat ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri koordineli bir şekilde soruşturma başlattı. Ekipler, çevredeki 54 farklı güvenlik kamerasından elde edilen yaklaşık 213 saatlik görüntüyü tek tek inceledi. Titizlikle sürdürülen analizler sonucunda şüphelinin izine ulaşan polis, A.K.’nin İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde bir adreste saklandığını tespit etti. SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda şüpheli A.K., olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri süren zanlının, sorgusunda cinayetin nedenine ilişkin detaylı ifadesi alınıyor.
Samsun’un İlkadım ilçesindeki berber dükkânında kardeşini öldüren cinayet zanlısı, 213 saatlik güvenlik kamerası görüntüsüyle yakalandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Divitçioğlu Caddesi’nde 27 Mayıs 2025 günü öğle saatlerinde meydana gelen olayda, berber dükkânında kan donduran bir cinayet işlendi.

İddiaya göre, berber koltuğunda tıraş olan 43 yaşındaki B.K., arkasından sessizce yaklaşan öz kardeşi A.K. (46) tarafından tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan B.K., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

POLİSTEN NEFES KESEN OPERASYON
Cinayetin ardından olay yerinden kaçan şüpheli A.K.’nin yakalanması için Samsun Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), İstihbarat ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri koordineli bir şekilde soruşturma başlattı.

Ekipler, çevredeki 54 farklı güvenlik kamerasından elde edilen yaklaşık 213 saatlik görüntüyü tek tek inceledi. Titizlikle sürdürülen analizler sonucunda şüphelinin izine ulaşan polis, A.K.’nin İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde bir adreste saklandığını tespit etti.

SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI
Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda şüpheli A.K., olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri süren zanlının, sorgusunda cinayetin nedenine ilişkin detaylı ifadesi alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.