Vizyon Kuyumcu

Samsun'da İYİ Parti'nin Büyükşehir Ve İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Siyaset 20.01.2024 - 00:04, Güncelleme: 20.01.2024 - 00:04
 

Samsun'da İYİ Parti'nin Büyükşehir Ve İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

İYİ Parti'de Samsun Büyükşehir'de İmren Nilay Tüfekci'nin yanı sıra 8 ilçede belediye başkan adayının isimleri belli oldu.

Samsun Teşkilat Buluşması için şehre gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda partililere seslendi. Akşener, programda Samsun Büyükşehir Belediyesi, Asarcık, Bafra, Canik, İlkadım, Kavak, Salıpazarı, Vezirköprü ve Yakakent belediye başkan adaylarını da açıkladı. SAMSUN'DA AÇIKLANAN ADAYLAR Programda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, Asarcık Belediye Başkan Adayı Barış Oypan, Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkan Adayı Ahmet İçli, Salıpazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kahramanoğlu, Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Hasan Budak ve Yakakent Belediye Başkan Adayı Şerafettin Aydoğdu’yu kamuoyuna tanıtıldı. Samsun'da SBB ve İlkadım'ı kazanacaklarını söyleyen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "İYİ Parti’nin her bir ferdi, bağımsız bir Türkiye’nin, hür ve müstakil bir Türkiye’nin inşa edilmesi için yola koyulan Atatürk’ün arkasından gidenlerdir. Onun için de bugün, biz özü başımıza, manda ve himayeyi reddederek, bu yerel seçimlerde hem AK Parti’nin hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin kulaklarını çekecek olan seçmenimizin teveccühü ile Samsun başta olmak üzere pek çok yerde belediyeleri alacağımıza inancım tamdır” dedi. "Ben her geldiğimde Samsun’un üzerine kül atılmış gibi, karanlıklaşmış Samsun görüyorum "diyen Akşener şöyle devam etti; "Eski yapılan evlerin üzerinde bir. Bakımsız bir Samsun ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Birinci adım Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerini almaktır. İmren, başta olmak üzere; kazanılan her alanda iyi belediyeciliğin, sosyal belediyeciliğin her türlü imkanını ortaya koyarak başarılı bir çalışma yapmak zorundalar."
İYİ Parti'de Samsun Büyükşehir'de İmren Nilay Tüfekci'nin yanı sıra 8 ilçede belediye başkan adayının isimleri belli oldu.

Samsun Teşkilat Buluşması için şehre gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda partililere seslendi. Akşener, programda Samsun Büyükşehir Belediyesi, Asarcık, Bafra, Canik, İlkadım, Kavak, Salıpazarı, Vezirköprü ve Yakakent belediye başkan adaylarını da açıkladı.

SAMSUN'DA AÇIKLANAN ADAYLAR
Programda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, Asarcık Belediye Başkan Adayı Barış Oypan, Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkan Adayı Ahmet İçli, Salıpazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kahramanoğlu, Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Hasan Budak ve Yakakent Belediye Başkan Adayı Şerafettin Aydoğdu’yu kamuoyuna tanıtıldı.

Samsun'da SBB ve İlkadım'ı kazanacaklarını söyleyen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "İYİ Parti’nin her bir ferdi, bağımsız bir Türkiye’nin, hür ve müstakil bir Türkiye’nin inşa edilmesi için yola koyulan Atatürk’ün arkasından gidenlerdir. Onun için de bugün, biz özü başımıza, manda ve himayeyi reddederek, bu yerel seçimlerde hem AK Parti’nin hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin kulaklarını çekecek olan seçmenimizin teveccühü ile Samsun başta olmak üzere pek çok yerde belediyeleri alacağımıza inancım tamdır” dedi.

"Ben her geldiğimde Samsun’un üzerine kül atılmış gibi, karanlıklaşmış Samsun görüyorum "diyen Akşener şöyle devam etti; "Eski yapılan evlerin üzerinde bir. Bakımsız bir Samsun ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Birinci adım Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerini almaktır. İmren, başta olmak üzere; kazanılan her alanda iyi belediyeciliğin, sosyal belediyeciliğin her türlü imkanını ortaya koyarak başarılı bir çalışma yapmak zorundalar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.