Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Gizli Anahtar, Uyuşturucu Deposu Çatı Katını Ortaya Çıkardı

Asayiş 10.09.2025 - 22:28, Güncelleme: 10.09.2025 - 22:28
 

Samsun’da Gizli Anahtar, Uyuşturucu Deposu Çatı Katını Ortaya Çıkardı

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonda, şüpheli bir anahtar polisleri çatı katına götürdü. Burada 15 bin 878 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Samsun’un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonunda polis ekipleri, şüphelilerin evinde buldukları bir anahtarın peşine düşerek yan binanın çatı katında gizlenmiş halde 15 bin 878 adet ecstasy hap ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik yürüttükleri operasyonla dikkat çeken bir sonuca imza attı. ANAHTAR ÇATI KATINA GÖTÜRDÜ İlkadım ilçesinde şüpheliler Ü.Ö. (36), Ş.V. (44) ve F.T. (43)’nün evinde yapılan aramalarda, evin kapılarına ait olmadığı fark edilen farklı bir anahtar bulundu. Polis ekipleri, bu anahtarın izini sürdü. Yapılan incelemede anahtarın yan binanın çatı katına ait olduğu belirlendi. Çatı katında gerçekleştirilen aramada ise gizlenmiş halde yüklü miktarda uyuşturucu hap bulundu. 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA Gerçekleştirilen operasyonda 15.878 adet ecstasy hap, 17,48 gram ecstasy tozu, 0,39 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler Ü.Ö., Ş.V. ve F.T. gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, “Uyuşturucunun gölgesi bile kalmayacak, mücadelemiz sonuna kadar sürecek” açıklamasını yaptı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonda, şüpheli bir anahtar polisleri çatı katına götürdü. Burada 15 bin 878 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Samsun’un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonunda polis ekipleri, şüphelilerin evinde buldukları bir anahtarın peşine düşerek yan binanın çatı katında gizlenmiş halde 15 bin 878 adet ecstasy hap ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik yürüttükleri operasyonla dikkat çeken bir sonuca imza attı.

ANAHTAR ÇATI KATINA GÖTÜRDÜ
İlkadım ilçesinde şüpheliler Ü.Ö. (36), Ş.V. (44) ve F.T. (43)’nün evinde yapılan aramalarda, evin kapılarına ait olmadığı fark edilen farklı bir anahtar bulundu.

Polis ekipleri, bu anahtarın izini sürdü. Yapılan incelemede anahtarın yan binanın çatı katına ait olduğu belirlendi. Çatı katında gerçekleştirilen aramada ise gizlenmiş halde yüklü miktarda uyuşturucu hap bulundu.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Gerçekleştirilen operasyonda 15.878 adet ecstasy hap, 17,48 gram ecstasy tozu, 0,39 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler Ü.Ö., Ş.V. ve F.T. gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek,

“Uyuşturucunun gölgesi bile kalmayacak, mücadelemiz sonuna kadar sürecek” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.