Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Anketler Tamam Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Siyaset 31.01.2024 - 01:20, Güncelleme: 31.01.2024 - 01:20
 

Samsun’da Anketler Tamam Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Samsun'da AK Parti son anketlerini de tamamladı ve hazırlanan liste Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. AK Parti'nin İlkadım, Atakum ve Çarşamba'da hangi isimleri vatandaşa sorduğu ortaya çıktı.

AK Parti’de, Samsun’daki ilçe belediye başkan adayları ile ilgili son çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında hazırlanan ilçe belediye başkan adayı listesi ise AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. ANKET SONUÇLARIYLA LİSTE ERDOĞAN'A SUNULDU AK Parti'nin son yaptırdığı anketlerde vatandaşlara Atakum'da Turan Çakır, Özlem Maraş ve Abdulkadir Köstek soruldu. İlkadım'da İhsan Kurnaz, Hakan Ay ve Mücahit Erbin soruldu. Çarşamba'da ise Ender Gül, Taner Özden ve Mücahit Yılmaz isimleri soruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne anket sonuçlarıyla bu isimlerin gittiği bilgilerine ulaşıldı. MUHTEMEL ADAYLAR: ÇAKIR, AY VE ÖZDEN İlkadım'da anketlere giren 3 isminde geçmişte İlkadım'da ilçe başkanlığı yapmış olan isimler olduğu görüldü. AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Atakum'da Turan Çakır, İlkadım'da Hakan Ay ve Çarşamba'da Taner Özden isimlerinin aday olarak açıklanmasının muhtemel olduğu üstünde duruluyor. Atakum'da Turan Çakır'ı AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz desteklerken, İlkadm'da Hakan Ay'ı AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Samsun Milletvekili Ersan Aksu'un desteklediği biliniyor. Çarşamba'da Taner Özden'i ise AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Halit Doğan'ın desteklediği belirtiliyor. Haber: Berat Gonca
Samsun'da AK Parti son anketlerini de tamamladı ve hazırlanan liste Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. AK Parti'nin İlkadım, Atakum ve Çarşamba'da hangi isimleri vatandaşa sorduğu ortaya çıktı.

AK Parti’de, Samsun’daki ilçe belediye başkan adayları ile ilgili son çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında hazırlanan ilçe belediye başkan adayı listesi ise AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.

ANKET SONUÇLARIYLA LİSTE ERDOĞAN'A SUNULDU
AK Parti'nin son yaptırdığı anketlerde vatandaşlara Atakum'da Turan Çakır, Özlem Maraş ve Abdulkadir Köstek soruldu. İlkadım'da İhsan Kurnaz, Hakan Ay ve Mücahit Erbin soruldu. Çarşamba'da ise Ender Gül, Taner Özden ve Mücahit Yılmaz isimleri soruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne anket sonuçlarıyla bu isimlerin gittiği bilgilerine ulaşıldı.

MUHTEMEL ADAYLAR: ÇAKIR, AY VE ÖZDEN
İlkadım'da anketlere giren 3 isminde geçmişte İlkadım'da ilçe başkanlığı yapmış olan isimler olduğu görüldü. AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Atakum'da Turan Çakır, İlkadım'da Hakan Ay ve Çarşamba'da Taner Özden isimlerinin aday olarak açıklanmasının muhtemel olduğu üstünde duruluyor. Atakum'da Turan Çakır'ı AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz desteklerken, İlkadm'da Hakan Ay'ı AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Samsun Milletvekili Ersan Aksu'un desteklediği biliniyor. Çarşamba'da Taner Özden'i ise AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Halit Doğan'ın desteklediği belirtiliyor.

Haber: Berat Gonca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.