Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Aleyna ve Serhat’ın Muhteşem Düğünü

Gündem 24.09.2023 - 23:58, Güncelleme: 25.09.2023 - 00:03
 

Samsun’da Aleyna ve Serhat’ın Muhteşem Düğünü

Ayşe ve Arif Çetinkaya'nın kızları Aleyna ile Nuray ve merhum Hüseyin Yazar'ın evlatları Serhat'ın Samsun Şehir Kulübü'nde rüya bir gibi düğün ile dünya evine girdiler.

Samsun'da ülkücü camiada tanınan ve sevilen Arif Çetinkaya'nın kızı Aleyna dünya evine girdi. Samsun Şehir Kulübü'nde düzenlenen nikah merasimine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Azeri asıllı Nikbin Abbas katılım sağladı. Oldukça kalabalık olan düğün merasiminde çok sayıda ülkücü ismin katılım sağladığı gözlendi.     Genç çiftler Aleyna ve Serhat'ın 5 yıllık birlikteliğin ardından birlikteliklerini yapılan düğün merasimi ile taçlandırmalarından dolayı oldukça mutlu oldukları gözlemlendi. Düğün merasimine katılan Samsun Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Azeri asıllı Nikbin Abbas gelin ve damata Kur'an-ı Kerim hediye etti.  
Ayşe ve Arif Çetinkaya'nın kızları Aleyna ile Nuray ve merhum Hüseyin Yazar'ın evlatları Serhat'ın Samsun Şehir Kulübü'nde rüya bir gibi düğün ile dünya evine girdiler.

Samsun'da ülkücü camiada tanınan ve sevilen Arif Çetinkaya'nın kızı Aleyna dünya evine girdi. Samsun Şehir Kulübü'nde düzenlenen nikah merasimine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Azeri asıllı Nikbin Abbas katılım sağladı. Oldukça kalabalık olan düğün merasiminde çok sayıda ülkücü ismin katılım sağladığı gözlendi.

 

 

Genç çiftler Aleyna ve Serhat'ın 5 yıllık birlikteliğin ardından birlikteliklerini yapılan düğün merasimi ile taçlandırmalarından dolayı oldukça mutlu oldukları gözlemlendi. Düğün merasimine katılan Samsun Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Azeri asıllı Nikbin Abbas gelin ve damata Kur'an-ı Kerim hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.