Vizyon Kuyumcu

Samsun Kuşu Soruşturmasında 2. Dalga: Eski Başkanın Yeğeni Gözaltında

Dünya 30.08.2025 - 17:43, Güncelleme: 01.09.2025 - 17:31
 

Samsun Kuşu Soruşturmasında 2. Dalga: Eski Başkanın Yeğeni Gözaltında

Samsun’da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle başlatılan “Samsun Kuşu” soruşturması dalga dalga büyüyor. İlk dalgada gözaltına alınan gazeteci kardeşler ardından, ikinci dalgada bir isim daha gözaltına alındı.

Samsun’da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle başlatılan “Samsun Kuşu” soruşturması dalga dalga büyüyor. İlk dalgada gözaltına alınan gazeteci kardeşler Oktay Çakır ve Okan Çakır’ın ardından, ikinci dalgada bir isim daha gözaltına alındı. ESKİ BAŞKANIN YEĞENİ GÖZALTINA ALINDI  Edinilen bilgilere göre, sosyal medyada “Samsun Kuşu” adıyla açılan anonim hesap üzerinden Samsun’daki belediye başkanları ve siyasiler hakkında yapılan paylaşımlar nedeniyle yürütülen soruşturmada, İlkadım Belediyesi eski Başkanı AK Partili Erdoğan Tok’un yeğeni M. Tok gözaltına alındı. Mücahit Tok’un Ankara’da müteahhitlik yaptığı, soruşturmanın ise Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından gizlilik içerisinde yürütüldüğü öğrenildi. İLK GÖZALTI GAZETECİ KARDEŞLER OLMUŞTU Soruşturma kapsamında ilk olarak 28 Ağustos’ta gazeteci kardeşler Oktay ve Okan Çakır gözaltına alınmıştı. Çakır kardeşlerin ardından M. Tok’un da gözaltına alınmasıyla sayı üçe yükseldi. 3. DALGA GELEBİLİR Gözaltındaki üç kişinin Pazartesi günü Samsun Adliyesi’ne çıkarılması bekleniyor. İddialara göre soruşturmada 3. dalga operasyon da gündemde. Pazartesi gününe kadar gözaltı sayısının 4 ila 5’e çıkabileceği öne sürülüyor. Haber: Berat GONCA
Samsun’da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle başlatılan “Samsun Kuşu” soruşturması dalga dalga büyüyor. İlk dalgada gözaltına alınan gazeteci kardeşler ardından, ikinci dalgada bir isim daha gözaltına alındı.

Samsun’da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle başlatılan “Samsun Kuşu” soruşturması dalga dalga büyüyor. İlk dalgada gözaltına alınan gazeteci kardeşler Oktay Çakır ve Okan Çakır’ın ardından, ikinci dalgada bir isim daha gözaltına alındı.

ESKİ BAŞKANIN YEĞENİ GÖZALTINA ALINDI 
Edinilen bilgilere göre, sosyal medyada “Samsun Kuşu” adıyla açılan anonim hesap üzerinden Samsun’daki belediye başkanları ve siyasiler hakkında yapılan paylaşımlar nedeniyle yürütülen soruşturmada, İlkadım Belediyesi eski Başkanı AK Partili Erdoğan Tok’un yeğeni M. Tok gözaltına alındı.

Mücahit Tok’un Ankara’da müteahhitlik yaptığı, soruşturmanın ise Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından gizlilik içerisinde yürütüldüğü öğrenildi.

İLK GÖZALTI GAZETECİ KARDEŞLER OLMUŞTU

Soruşturma kapsamında ilk olarak 28 Ağustos’ta gazeteci kardeşler Oktay ve Okan Çakır gözaltına alınmıştı. Çakır kardeşlerin ardından M. Tok’un da gözaltına alınmasıyla sayı üçe yükseldi.

3. DALGA GELEBİLİR

Gözaltındaki üç kişinin Pazartesi günü Samsun Adliyesi’ne çıkarılması bekleniyor. İddialara göre soruşturmada 3. dalga operasyon da gündemde. Pazartesi gününe kadar gözaltı sayısının 4 ila 5’e çıkabileceği öne sürülüyor.

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.