Vizyon Kuyumcu

Samsun Atakum'da Evden Silah, Mühimmat ve Çok Sayıda Yasaklı Malzeme Çıktı

Asayiş 20.07.2026 - 00:31, Güncelleme: 20.07.2026 - 00:31
 

Samsun Atakum'da Evden Silah, Mühimmat ve Çok Sayıda Yasaklı Malzeme Çıktı

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, yüzlerce fişek, şarjör, bıçak ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun'un Atakum ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir evde adeta cephanelik ortaya çıkarıldı. Ruhsatsız silahlar, yüzlerce fişek ve kartuşun yanı sıra çok sayıda şarjör, bıçak ve çeşitli suç unsurları ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah bulunduran şahıslara yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Yapılan çalışmalar sonucunda T.A. isimli şüphelinin adresinde gerçekleştirilen aramada çok sayıda ruhsatsız silah, mühimmat ve çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Operasyonda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 234 adet 9x19 milimetre çapında tabanca fişeği, 8 adet tabanca fişeği, 182 adet tüfek kartuşu, 11 adet tabanca şarjörü, 15 adet tüfek şarjörü, 9 adet amaç dışı kullanılan bıçak, 1 adet demir kelepçe, Çok sayıda plastik kelepçe, 1 adet biber gazı spreyi, 3 adet balta, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulurken, şüpheli T.A. hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet başta olmak üzere ilgili suçlardan adli işlem başlatıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran kişilere yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, yüzlerce fişek, şarjör, bıçak ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun'un Atakum ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir evde adeta cephanelik ortaya çıkarıldı. Ruhsatsız silahlar, yüzlerce fişek ve kartuşun yanı sıra çok sayıda şarjör, bıçak ve çeşitli suç unsurları ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah bulunduran şahıslara yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Yapılan çalışmalar sonucunda T.A. isimli şüphelinin adresinde gerçekleştirilen aramada çok sayıda ruhsatsız silah, mühimmat ve çeşitli suç unsurları ele geçirildi.

Operasyonda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 234 adet 9x19 milimetre çapında tabanca fişeği, 8 adet tabanca fişeği, 182 adet tüfek kartuşu, 11 adet tabanca şarjörü, 15 adet tüfek şarjörü, 9 adet amaç dışı kullanılan bıçak, 1 adet demir kelepçe, Çok sayıda plastik kelepçe, 1 adet biber gazı spreyi, 3 adet balta, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulurken, şüpheli T.A. hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet başta olmak üzere ilgili suçlardan adli işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran kişilere yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.