Vizyon Kuyumcu

Salih Şen, ‘Milli Görüş Taklitçileri Umduğunu Bulamayacak’

Siyaset 12.03.2024 - 02:38, Güncelleme: 12.03.2024 - 02:38
 

Salih Şen, ‘Milli Görüş Taklitçileri Umduğunu Bulamayacak’

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, vatandaşın AK Parti'nin boş vaatlerinden bıktığını söylerken, isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ni taklitçi olarak isimlendirerek, "Vatandaş Taklitçi Milli Görüşçülere prim vermeyecek" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere geçmiş dönemlerdeki gibi bir ilginin olmadığını dile getiren Şen, "Yaklaşan seçimlerde vatandaşta bir ilgisizlik, bir bezginliği var. Ekonomik sıkıntılarla birlikte vatandaş, ‘Bıçak kemiğe dayandı’ diyor. Vatandaşın bugün tek derdi geçim sıkıntısı olmuştur. Türkiye'de 17 yıl süren bir Özal rüzgarı vardı ve sona erdi. Bugün ise 22 yıldır süren Tayyip rüzgarının sonuna gelindiği görülmekte. Türkiye'de Tayyip rüzgarının sona erdiğine en iyi kanıt olarak, AK Parti'den aday gösterilmeyen isimlerin yarım saat içerisinde başka partiden aday olmaları gösterilebilir. 22 yıldır bu tablo görülmemişti" dedi. AK Parti'nin dağılma sürecine girdiğinin görüldüğüne vurgu yapan Şen, "Ülkemizde yaşanan son genel seçimlerde değişimin ayak sesleri hissedilmişti. Her seçim sürecinde ya aya çıkılıyor, ya göklerde uçaklarımız uçuyor, ya da petrol, gaz bulunuyor. Artık vatandaş bu göz boyamalardan bıkmış durumda. Bu zenginlikler, bu gelişmeler varsa neden ülkemiz zenginleşmiyor? Zenginleşiyor ise bu zenginlikler kimin cebine kanalize ediliyor? Ülkemizde artık yeni yüz, yeni ses ve yeni vizyona ihtiyaç olduğu açık" diye konuştu. Yerel seçimlerde milli görüş taklitçilerinin arazide dolaşmasına çok itibar edilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Şen, "94 ruhu sloganı ile bugün seçim meydanlarında gezenler unutmamalı ki, o gün arazide dolaşıp çalışan bizlerdik. 94 ruhunu yaşayan Saadet Partisi'dir. 94 ruhunu bilen bizlerdik, onlar kitaplarını okumuş olabilirler. Taklitçiler bizden duyduklarıyla bişeyler yapmaya, sahiplenmeye çalışıyorlar ama vatandaşımız buna fırsat vermeyecek. Milli Görüş ruhunun tek adresi Saadet Partisi'dir" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, vatandaşın AK Parti'nin boş vaatlerinden bıktığını söylerken, isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ni taklitçi olarak isimlendirerek, "Vatandaş Taklitçi Milli Görüşçülere prim vermeyecek" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere geçmiş dönemlerdeki gibi bir ilginin olmadığını dile getiren Şen, "Yaklaşan seçimlerde vatandaşta bir ilgisizlik, bir bezginliği var. Ekonomik sıkıntılarla birlikte vatandaş, ‘Bıçak kemiğe dayandı’ diyor. Vatandaşın bugün tek derdi geçim sıkıntısı olmuştur. Türkiye'de 17 yıl süren bir Özal rüzgarı vardı ve sona erdi. Bugün ise 22 yıldır süren Tayyip rüzgarının sonuna gelindiği görülmekte. Türkiye'de Tayyip rüzgarının sona erdiğine en iyi kanıt olarak, AK Parti'den aday gösterilmeyen isimlerin yarım saat içerisinde başka partiden aday olmaları gösterilebilir. 22 yıldır bu tablo görülmemişti" dedi.

AK Parti'nin dağılma sürecine girdiğinin görüldüğüne vurgu yapan Şen, "Ülkemizde yaşanan son genel seçimlerde değişimin ayak sesleri hissedilmişti. Her seçim sürecinde ya aya çıkılıyor, ya göklerde uçaklarımız uçuyor, ya da petrol, gaz bulunuyor. Artık vatandaş bu göz boyamalardan bıkmış durumda. Bu zenginlikler, bu gelişmeler varsa neden ülkemiz zenginleşmiyor? Zenginleşiyor ise bu zenginlikler kimin cebine kanalize ediliyor? Ülkemizde artık yeni yüz, yeni ses ve yeni vizyona ihtiyaç olduğu açık" diye konuştu.

Yerel seçimlerde milli görüş taklitçilerinin arazide dolaşmasına çok itibar edilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Şen, "94 ruhu sloganı ile bugün seçim meydanlarında gezenler unutmamalı ki, o gün arazide dolaşıp çalışan bizlerdik. 94 ruhunu yaşayan Saadet Partisi'dir. 94 ruhunu bilen bizlerdik, onlar kitaplarını okumuş olabilirler. Taklitçiler bizden duyduklarıyla bişeyler yapmaya, sahiplenmeye çalışıyorlar ama vatandaşımız buna fırsat vermeyecek. Milli Görüş ruhunun tek adresi Saadet Partisi'dir" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.