Vizyon Kuyumcu

Rukiye ve Oğuzhan çifti Dünya evine girdi

Magazin 06.11.2023 - 00:53, Güncelleme: 06.11.2023 - 01:01
 

Rukiye ve Oğuzhan çifti Dünya evine girdi

Nazmiye-Mahmut Şimşek çiftinin kızları Rukiye ile Hülya- Erol Şeker çiftinin oğulları Çarşamba Haberexpres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan, Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdiler.

Çarşamba Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenin de Şimşek ve Şeker ailelerinin evlatları, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, genç çiftin nikahını kıyarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Kamuran Özden, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Eski Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba Emniyet Müdürü Barik Çiçek, genç çifte şahitlik ederek evlilik yolundaki ilk adımlarından ötürü Rukiye-Nuri Oğuzhan çiftini tebrik ettiler. Geniş katılımın sağlandığı düğün merasiminde davetliler genç çifti ve ailelerini tebrik ederek mutluluk dileklerinde bulundular. Unutulmaz düğün merasiminin gerçekleştiği günde Rukiye ve Oğuzhan çifti tebrikleri kabul ettiler. Gerçekleşen düğün töreni, kafkas, harmandalı, çerkez oyunu ve şiir dinletilerinin olduğu ikram ve eğlencenin ardından son buldu.   Düğün merasimine Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, oda başkanları, siyaset, iş dünyası, eğitim camiası ve mülki-idari amirler gibi çok sayıda kişi katılım sağladı.   Haber: Güngör GÖÇMEZ
Nazmiye-Mahmut Şimşek çiftinin kızları Rukiye ile Hülya- Erol Şeker çiftinin oğulları Çarşamba Haberexpres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan, Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdiler.

Çarşamba Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenin de Şimşek ve Şeker ailelerinin evlatları, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, genç çiftin nikahını kıyarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Kamuran Özden, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Eski Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba Emniyet Müdürü Barik Çiçek, genç çifte şahitlik ederek evlilik yolundaki ilk adımlarından ötürü Rukiye-Nuri Oğuzhan çiftini tebrik ettiler. Geniş katılımın sağlandığı düğün merasiminde davetliler genç çifti ve ailelerini tebrik ederek mutluluk dileklerinde bulundular. Unutulmaz düğün merasiminin gerçekleştiği günde Rukiye ve Oğuzhan çifti tebrikleri kabul ettiler. Gerçekleşen düğün töreni, kafkas, harmandalı, çerkez oyunu ve şiir dinletilerinin olduğu ikram ve eğlencenin ardından son buldu.

 

Düğün merasimine Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, oda başkanları, siyaset, iş dünyası, eğitim camiası ve mülki-idari amirler gibi çok sayıda kişi katılım sağladı.

 

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.