Vizyon Kuyumcu

Özlem Maraş Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Etti

Siyaset 28.12.2023 - 23:59, Güncelleme: 28.12.2023 - 23:59
 

Özlem Maraş Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Etti

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Atakum Belediyesi yeni dönemde STK'lar ile iletişimi en üst seviyeye çıkartacak" dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'da yeni dönemde STK'lar ile üst seviyede bir iletişim halinde olacaklarını söyleyerek, "STK'lar, kentlerin en önemli yapı taşlarıdır. Yeni dönemde, birlikte yönetim anlayışımızla birlikte Atakum Belediyesi, STK'lar ile iletişimi en üst seviyeye çıkartacak" dedi. Seçim programı kapsamında TEMA Samsun İl Temsilciliğini ve Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneğini (KAVSİAD) ziyaret eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Bizim Atakum'u daha da güzelleştirme, Atakumluları daha çok projeyle buluşturmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimiz doğrultusunda şehrin dinamikleriyle iletişim halinde olmayı son derece önemsiyoruz. Sivil toplum kuruluşları, bu noktada bizim için önemli birer proje ortağı olacak. Yeni dönemde Atakum Belediyesi ile STK'lar arasındaki iletişimi en üst seviyeye çıkartacağız" diye konuştu. Atakum'da geleceğe yön verecek projeleri ile çalışma programlarının hazır olduğunu vurgulayan AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Hayatın her alanından projelerle, her kesimden hemşerimize dokunacak başlangıç projelerimizi hazırladık. Atakum Belediyesinin tüm birimleriyle, Atakum halkına en iyi hizmet sunacağımız çalışma programlarımızı da tamamladık. Yeni döneme çok hızlı bir giriş yapacağız. Artık Atakum'da yüzler gülecek, belediyenin varlığı başta dezavantajlı gruplarımız olmak üzere herkes güç verecek" şeklinde konuştu.
AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Atakum Belediyesi yeni dönemde STK'lar ile iletişimi en üst seviyeye çıkartacak" dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'da yeni dönemde STK'lar ile üst seviyede bir iletişim halinde olacaklarını söyleyerek, "STK'lar, kentlerin en önemli yapı taşlarıdır. Yeni dönemde, birlikte yönetim anlayışımızla birlikte Atakum Belediyesi, STK'lar ile iletişimi en üst seviyeye çıkartacak" dedi.

Seçim programı kapsamında TEMA Samsun İl Temsilciliğini ve Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneğini (KAVSİAD) ziyaret eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Bizim Atakum'u daha da güzelleştirme, Atakumluları daha çok projeyle buluşturmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimiz doğrultusunda şehrin dinamikleriyle iletişim halinde olmayı son derece önemsiyoruz. Sivil toplum kuruluşları, bu noktada bizim için önemli birer proje ortağı olacak. Yeni dönemde Atakum Belediyesi ile STK'lar arasındaki iletişimi en üst seviyeye çıkartacağız" diye konuştu.

Atakum'da geleceğe yön verecek projeleri ile çalışma programlarının hazır olduğunu vurgulayan AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Hayatın her alanından projelerle, her kesimden hemşerimize dokunacak başlangıç projelerimizi hazırladık. Atakum Belediyesinin tüm birimleriyle, Atakum halkına en iyi hizmet sunacağımız çalışma programlarımızı da tamamladık. Yeni döneme çok hızlı bir giriş yapacağız. Artık Atakum'da yüzler gülecek, belediyenin varlığı başta dezavantajlı gruplarımız olmak üzere herkes güç verecek" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.