Vizyon Kuyumcu

Onaran Ailesi'nden Alkışlanacak Davranış

Gündem 17.07.2023 - 02:00, Güncelleme: 17.07.2023 - 02:00
 

Onaran Ailesi'nden Alkışlanacak Davranış

Canik Belediyesi MHP Meclis üyesi Samsun Balkan Türkleri Derneği’nin eski başkanlarından olan Sezai Onaran'ın torunun sünnet düğününde takılan takılar LÖSEV'e bağışlandı.

Erbil Wedding Kır Bahçesi Salonu’nda 8 Temmuz 2023 Cumartesi akşamı, Samsun’un seçkin ailelerinden biri olan ve Samsun Balkan Türkleri Derneği’nin eski başkanlarından olan Sezai Onaran ve eşi Safiye Onaran’ın torunları Zeynep ve Ayhan Onaran’ın oğlu Atakan Tuna Onaran, erkekliğe ilk adımını atarak büyük bir sünnet düğünüyle kutlandı.   Sünnet düğününde, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Canik MHP İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Samsun Büyükşehir Meclis üyeleri İsmail Sevindik, Halil İnci, Ali Alper ve diğerleri gibi birçok tanınmış isim katılım gösterdi. Ayrıca Belediye Meclisi üyeleri, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, Türk Yerel Sendikası Samsun Şube Başkanı Osman Yağmur, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de bu özel günü kutlamak için katıldığı görüldü.   Sünnet merasimine katılan konukların erkekliğe ilk adımı olarak kabul edilen sünnet merasiminde Atakan Tuna Onaran'a taktıkları takıların aile büyük bölümünü LÖSEV'e bağışladı. Onaran ailesinin bu davranışı takdir topladı.
Canik Belediyesi MHP Meclis üyesi Samsun Balkan Türkleri Derneği’nin eski başkanlarından olan Sezai Onaran'ın torunun sünnet düğününde takılan takılar LÖSEV'e bağışlandı.

Erbil Wedding Kır Bahçesi Salonu’nda 8 Temmuz 2023 Cumartesi akşamı, Samsun’un seçkin ailelerinden biri olan ve Samsun Balkan Türkleri Derneği’nin eski başkanlarından olan Sezai Onaran ve eşi Safiye Onaran’ın torunları Zeynep ve Ayhan Onaran’ın oğlu Atakan Tuna Onaran, erkekliğe ilk adımını atarak büyük bir sünnet düğünüyle kutlandı.

 

Sünnet düğününde, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Canik MHP İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Samsun Büyükşehir Meclis üyeleri İsmail Sevindik, Halil İnci, Ali Alper ve diğerleri gibi birçok tanınmış isim katılım gösterdi. Ayrıca Belediye Meclisi üyeleri, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, Türk Yerel Sendikası Samsun Şube Başkanı Osman Yağmur, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de bu özel günü kutlamak için katıldığı görüldü.

 

Sünnet merasimine katılan konukların erkekliğe ilk adımı olarak kabul edilen sünnet merasiminde Atakan Tuna Onaran'a taktıkları takıların aile büyük bölümünü LÖSEV'e bağışladı. Onaran ailesinin bu davranışı takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.