Vizyon Kuyumcu

Mimar Özlem Maraş ‘Sorunlar Hızla Çözülecek!’

Siyaset 14.12.2023 - 21:24, Güncelleme: 14.12.2023 - 21:24
 

Mimar Özlem Maraş ‘Sorunlar Hızla Çözülecek!’

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Yeni dönemde Atakum'un sorunları hızla çözülecek" diye konuştu.

Atakum'da güzel günlerin yakın olduğunu söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, yeni dönemin, beraberinde bir çok başarılı projeyi ve örnek çalışmayı getireceğini belirtti. Ziyaret programlarına aralıksız devam eden Mimar Özlem Maraş, "Atakumlu hemşerilerimizin gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Bu birliktelik tablosu, ilçemize AK belediyeciliği getirecek" dedi. "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ!" AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'da seçimlerin ardından değişim ve dönüşüm sürecinin hızla başlayacağını belirterek, "Atakum'da güzel günler yakın. Projelerin, hizmetlerin, büyük atılımların konuşulacağı bir döneme yaklaşıyoruz. Seçim programlarımda hemşerilerimizden gördüğüm teveccüh karşısında son derece mutlu oluyorum ve teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizle örnek bir birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu birliktelik tablosu, seçimlerde ilçemize AK belediyeciliği getirecek. Atakum, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Bunun için biz var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. "SORUNLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK" Atakum İlçesinin öncelikli sorunlarına hızla çözüm bulacaklarını ifade eden Mimar Özlem Maraş, "Atakum'un ihtiyaçları, sorunları, öncelikleri, bir liste halinde önümüzde. Hızlı çözüm üreten belediyecilik anlayışımız ile kısa sürede bu konuları çözeceğiz. Sosyal ve kültürel gelişime önem vereceğiz. Ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koyacağız. Hemşerilerimiz, her koşulda arkalarında güçlü bir belediyenin varlığını hissedecek. Vatandaşlarımızdan, özellikle rutin belediyecilik hizmetleri noktasında sıkça şikayet alıyoruz. Yeni dönemde bu hizmetler hızlanacak, aynı zamanda sosyal belediyeciliğin en başarılı örnekleri Atakum Belediyesi çatısı altında gerçekleşecek. AK Parti'yle birlikte Atakum kazanacak" şeklinde konuştu. Haber: Seyhan GÖÇMEZ
AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Yeni dönemde Atakum'un sorunları hızla çözülecek" diye konuştu.

Atakum'da güzel günlerin yakın olduğunu söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, yeni dönemin, beraberinde bir çok başarılı projeyi ve örnek çalışmayı getireceğini belirtti. Ziyaret programlarına aralıksız devam eden Mimar Özlem Maraş, "Atakumlu hemşerilerimizin gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Bu birliktelik tablosu, ilçemize AK belediyeciliği getirecek" dedi.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ!"
AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum'da seçimlerin ardından değişim ve dönüşüm sürecinin hızla başlayacağını belirterek, "Atakum'da güzel günler yakın. Projelerin, hizmetlerin, büyük atılımların konuşulacağı bir döneme yaklaşıyoruz. Seçim programlarımda hemşerilerimizden gördüğüm teveccüh karşısında son derece mutlu oluyorum ve teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizle örnek bir birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu birliktelik tablosu, seçimlerde ilçemize AK belediyeciliği getirecek. Atakum, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Bunun için biz var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

"SORUNLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK"
Atakum İlçesinin öncelikli sorunlarına hızla çözüm bulacaklarını ifade eden Mimar Özlem Maraş, "Atakum'un ihtiyaçları, sorunları, öncelikleri, bir liste halinde önümüzde. Hızlı çözüm üreten belediyecilik anlayışımız ile kısa sürede bu konuları çözeceğiz. Sosyal ve kültürel gelişime önem vereceğiz. Ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koyacağız. Hemşerilerimiz, her koşulda arkalarında güçlü bir belediyenin varlığını hissedecek. Vatandaşlarımızdan, özellikle rutin belediyecilik hizmetleri noktasında sıkça şikayet alıyoruz. Yeni dönemde bu hizmetler hızlanacak, aynı zamanda sosyal belediyeciliğin en başarılı örnekleri Atakum Belediyesi çatısı altında gerçekleşecek. AK Parti'yle birlikte Atakum kazanacak" şeklinde konuştu.

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
ali
(22.12.2023 15:42 - #347)
aday adaylarının bu sözleri sadece bana mı komik geliyor
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.