Vizyon Kuyumcu

Mehmet Köse, ‘Cemil Deveci’nin Yaptığı Ucuz Siyasi Şov’

Siyaset 30.10.2023 - 10:19, Güncelleme: 30.10.2023 - 10:19
 

Mehmet Köse, ‘Cemil Deveci’nin Yaptığı Ucuz Siyasi Şov’

CHP'li Başkan Cemil Deveci, Atakum halkı için harcaması gereken bütçeden yasalar gereği suç olmasına rağmen Kavak İlçesi'ndeki camileri temizlemesi karşısında AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Yerel seçimlere dönük bu yapılan şey tamamen ucuz siyasi bir şov" dedi.

CHP'li Başkan Cemil Deveci, Atakum halkı için harcaması gereken 875 milyon TL'lik bütçeyi, Türkiye'de 36 milyar TL'lik bütçe ile 6 bakanlıktan fazla bütçesi olan Diyanet İşleri'ne bağlı Kavak'taki camilere harcamaya kalktı. Deveci'nin siyasi şov adına yaptığı bu atağının yasal olmadığı ortaya çıktı. Yasalar gereği, bir belediye İller Bankası'ndan gelen parayı o ilçede yaşayan halk için sarfedeceği kesin olarak yasalarla hüküm altına alınmışken, belediye bütçesini Kavak'ta Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı camilerin temizliği için harcadığı ortaya çıktı.   DEVECİ'DEN ATAKUM'A HİZMET, YOK KAVAK'A VAR! Atakum halkı, Deveci'nin bu davranışını "Şark kurnazlığı" olarak yorumlarken, Deveci'nin ilçede para olmadığı gerekçesini öne sürerek hizmet yapmadığı yönünde eleştiriler arttı. Atakum halkının Deveci'nin Kavak'ta yapmaya kalktığı cami şovuna tepkisi sürerken, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'de Deveci'yi sert dille eleştirdi. Köse, Deveci'nin bu yaptığını ucuz siyasi şov olarak yorumladı.   "UCUZ SİYASİ ŞOV" İyi hizmet ve davranışların hangi görüşten olursa olsun destekçisi olma taraftarı olduğunu belirten Köse, "Deveci'nin sorumluluk alanı dışında yapmış olduğu tamamen siyasi şov karşısında vatandaşlarımız prim vermiyor. Yerel seçimlere dönük yapılan bu şova karşın partisinin kuran kurslarına, çocukların din eğitimine karşı TBMM'de dışlayıcı, yadırgayıcı ve vatandaşı rahatsız edici cümleleri sarfetmekten geri kalmıyorlar. Deveci, tam manası ile kendi sorumluluk alanının dışına çıkan birisi ve ne yaparsa yapsın sorumsuzluk yapmıştır. Yapılan tamamen ucuz siyasi bir şov" şeklinde konutu.   Haber: Berat GONCA  
CHP'li Başkan Cemil Deveci, Atakum halkı için harcaması gereken bütçeden yasalar gereği suç olmasına rağmen Kavak İlçesi'ndeki camileri temizlemesi karşısında AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Yerel seçimlere dönük bu yapılan şey tamamen ucuz siyasi bir şov" dedi.

CHP'li Başkan Cemil Deveci, Atakum halkı için harcaması gereken 875 milyon TL'lik bütçeyi, Türkiye'de 36 milyar TL'lik bütçe ile 6 bakanlıktan fazla bütçesi olan Diyanet İşleri'ne bağlı Kavak'taki camilere harcamaya kalktı. Deveci'nin siyasi şov adına yaptığı bu atağının yasal olmadığı ortaya çıktı. Yasalar gereği, bir belediye İller Bankası'ndan gelen parayı o ilçede yaşayan halk için sarfedeceği kesin olarak yasalarla hüküm altına alınmışken, belediye bütçesini Kavak'ta Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı camilerin temizliği için harcadığı ortaya çıktı.

 

DEVECİ'DEN ATAKUM'A HİZMET, YOK KAVAK'A VAR!
Atakum halkı, Deveci'nin bu davranışını "Şark kurnazlığı" olarak yorumlarken, Deveci'nin ilçede para olmadığı gerekçesini öne sürerek hizmet yapmadığı yönünde eleştiriler arttı. Atakum halkının Deveci'nin Kavak'ta yapmaya kalktığı cami şovuna tepkisi sürerken, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'de Deveci'yi sert dille eleştirdi. Köse, Deveci'nin bu yaptığını ucuz siyasi şov olarak yorumladı.

 

"UCUZ SİYASİ ŞOV"
İyi hizmet ve davranışların hangi görüşten olursa olsun destekçisi olma taraftarı olduğunu belirten Köse, "Deveci'nin sorumluluk alanı dışında yapmış olduğu tamamen siyasi şov karşısında vatandaşlarımız prim vermiyor. Yerel seçimlere dönük yapılan bu şova karşın partisinin kuran kurslarına, çocukların din eğitimine karşı TBMM'de dışlayıcı, yadırgayıcı ve vatandaşı rahatsız edici cümleleri sarfetmekten geri kalmıyorlar. Deveci, tam manası ile kendi sorumluluk alanının dışına çıkan birisi ve ne yaparsa yapsın sorumsuzluk yapmıştır. Yapılan tamamen ucuz siyasi bir şov" şeklinde konutu.

 

Haber: Berat GONCA

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.